Sport

Încă un tătic la Universitatea Craiova: „Abia așteptăm să te cunoaștem”

Alex Ișfan „înscrie” în viața privată, deși este în criză de goluri la Universitatea Craiova. „Perla” formației din Bănie va deveni tătic în următorul an.
14.10.2023 | 22:00
Inca un tatic la Universitatea Craiova Abia asteptam sa te cunoastem
Încă un tătic la Universitatea Craiova! Alex Ișfan așteaptă un băiețel în 2024: sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alex Ișfan este tras pe linie moartă la Universitatea Craiova, fiind fără minut în tricoul „alb-albaștrilor” în ultimele șase etape din SuperLiga. Totuși, transferul de peste jumătate de milion de euro al trupei lui Corneliu Papură a primit o veste excelentă din partea iubitei lui în pauza competițională.:

Încă un tătic la Universitatea Craiova! Alex Ișfan a primit marea veste: „Abia așteptăm să te cunoaștem”

Într-o concurență acerbă pentru locul de titular cu Andrei Ivan la Universitatea Craiova, Alex Ișfan nu traversează cea mai fericită perioadă la trupa lui Corneliu Papură. Acesta a fost uitat pe banca de rezerve de tehnicianul „alb-albaștrilor” în SuperLiga, însă a primit minute în grupele Cupei României Betano cu CS Tunari, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Atacantul transferat de la FC Argeș pentru 650.000 de euro la începutul anului 2023 a fost printre invitații lui Laurențiu Popescu la cel mai important eveniment din viața privată. Totuși, Alex Ișfan și-a făcut timp și să meargă în baza de pregătire din Lunca Jiului pentru o întâlnire cu fanii la lansarea aplicației oficiale a Universității Craiova.

Pe Alex Ișfan l-a așteptat o veste importantă la sfârșitul zilei lângă cei apropiați, anunțând pe rețelele de socializare că va fi tătic în 2024. „Perla” Universității Craiova a organizat o petrecere de gender reveal pentru a dezvălui dacă așteaptă o fetiță sau un băiețel.

ADVERTISEMENT

Alex Ișfan a spart un balon din care a ieșit confeti albastru, iar la scurt timp iubita lui, Ana, a postat un mesaj pe contul său oficial de Instagram: „Abia așteptăm să te cunoaștem, băiețel”.

Alex Ișfan va deveni tătic. sursă foto: Instagram
Alex Ișfan va deveni tătic. sursă foto: Instagram

Povestea lui Alex Ișfan: „De atunci nu m-am mai oprit nicio zi, de la 6 ani”

Crescut la CS Mioveni, Alex Ișfan a impresionat în tricoul lui FC Argeș în SuperLiga, iar atacantul a reușit să atraga rapid interesul cluburilor importante ale campionatului. Totuși, Universitatea Craiova a câștigat cursa pentru transferul atacantului din Trivale.

ADVERTISEMENT

Alex Ișfan a făcut primi pașii în fotbal la șase ani, iar de atunci mărturisește că nu s-a oprit niciodată de la antrenamente. Acesta a povestit când a realizat că își poate transforma pasiunea în carieră, dar și despre antrenorul care l-a luat pentru prima dată pe teren.

„La 6 ani, eram în fața blocului cu tata și a venit un antrenor, Dragoș Stroe. Eu eram mereu cu mingea pe acolo. Dădeam foarte tare cu stângul la poartă și l-a întrebat pe tatăl meu dacă e de acord să mă aducă a doua zi la antrenament, la ora 16:00.

ADVERTISEMENT

Tata a zis că e de acord, m-a dus a doua zi la antrenament și de atunci nu m-am oprit nicio zi, de la 6 ani. Când eram mic nu mă gândeam și cred că nu se gândește nimeni. Vârsta nu îți permite să te gândești așa sus, dar trecând anii și ajungând la 15-16 ani am conștientizat că fotbalul poate să îți aducă ceva frumos în viață și făcând ceea ce îți place, dintr-o pasiune, să devină practic un stil de viață” , spunea Alex Ișfan.

  • 23 de ani are Alexandru Ișfan
  • 700.000 de euro este cota de piață a atacantului, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,80 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Petrolul