Sport

Sărbătoare la Universitatea Craiova! Ivan și Mitriță, show la nunta lui Laurențiu Popescu

Laurențiu Popescu este pe val la Universitatea Craiova după ce și-a câștigat locul de titular în primul „11”. Portarul din Bănie și-a unit destinele cu Alexandra Lăcătușu.
14.10.2023 | 17:52
Show la nunta lui Laurențiu Popescu, portarul Universității Craiova. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Popescu și-a așteptat șansa la Universitatea Craiova, iar după plecările lui Mirko Pigliacelli și Giedrius Arlauskis a devenit eroul dintre buturile „alb-albastre”. Tânărul portar este într-o formă de zile mari la formația din Bănie, dar și în viața privată iar cu câteva ore cu amicalul cu Viitorul Pandurii s-a și căsătorit.

Sărbătoare la Universitatea Craiova! Andrei Ivan și Alex Mitriță, show la nunta lui Laurențiu Popescu

Universitatea Craiova și-a anunțat intențiile în sezonul 2023-2024 din SuperLiga, iar „alb-albaștrii” anunță că își doresc titlul de campioană a României. Totuși, elevii lui Corneliu Papură nu traversează cea mai bună formă în ultimele etape din campionat.

ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” se pregătesc intens în pauza competițională din SuperLiga, însă jucătorii Universității Craiova și-au găsit liber pentru a fi alături de Laurențiu Popescu. Tânărul portar și-a unit destinele cu Alexandra Lăcătușu la scurt timp după ce colegii săi au câștigat amicalul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1.

Alex Mitriță, Jovan Markovic, Andrei Ivan, Marian Danciu, Elvir Koljic, Alex Ișfan dar și alți jucători de la formația din Bănie au lăsat ghetele de fotbal la baza de pregătire și s-au îmbrăcat la patru ace pentru nuntă. FANATIK vă prezintă imagini de la nunta lui Laurențiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu mulți dintre aceștia au avut liber a doua zi, deoarece au fost în mijlocul suporterilor Universității Craiova în baza de pregătire „Ilie Balaci”. Alex Crețu, Marian Danciu, Florin Borța, Ștefan Vlădoiu, Alex Ișfan și David Lazar au fost prezenți de la 13:00 la prezentarea aplicației oficiale a clubului.

Portretul lui Laurențiu Popescu: „Foarte echilibrat, cu reflexe bune și cred că face față”

Silviu Lung l-a caracterizat pe Laurențiu Popescu pentru FANATIK după ce portarul a câștigat lupta pentru titularizare cu David Lazar. Legenda „alb-albastră” a mărturisit că acesta are calități pentru a face față în SuperLiga, deoarece îl cunoaște încă de la debutul la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Copilul Laurențiu Popescu, când eram eu la CSU, l-am promovat la meciul cu Voluntari, am învins cu 2-0 și a apărat un penalty. E un copil talentat, dar căruia i s-au dat puține șanse pentru că nu are experiență. Păi, un portar cum poate să aibă experiență sau un jucător de câmp, dacă nu joacă.

Numai jucând poți să ai experiență. Este un copil bun, foarte echilibrat, cu reflexe foarte bune și eu cred că face față. De fapt, are trei meciuri bune zic eu. (n.r. meciul cu FCSB) A avut un reflex excepțional. Păcat că nu a fost ajutat de ceilalți colegi.

ADVERTISEMENT

Copilul Laurențiu Popescu, când eram eu la CSU, l-am promovat la meciul cu Voluntari, am învins cu 2-0 și a apărat un penalty. E un copil talentat, dar căruia i s-au dat puține șanse pentru că nu are experiență. Păi, un portar cum poate să aibă experiență sau un jucător de câmp, dacă nu joacă”, spunea Silviu Lung.

  • 26 de ani are Laurențiu Popescu
  • 900.000 de euro este cota portarului conform transfermarkt
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,80 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Petrolul