Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Încă un transfer bombă, ca și parafat de Hagi: „2 milioane de euro să joace contra lui Messi”

Farul lui Gică Hagi este aproape de încă un transfer bombă. Unul dintre tinerii fotbaliști ai campioanei ar putea ajunge să joace contra lui Lionel Messi.
18.09.2023 | 14:14
Inca un transfer bomba ca si parafat de Hagi 2 milioane de euro sa joace contra lui Messi
Farul este aproape de o nouă mutare bombă. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gică Hagi este aproape să dea o nouă lovitură pe piața de transferuri. FC Dallas, locul 11 în Major League Soccer (MLS), este în cărți pentru a ajunge la un numitor comun cu Farul pentru transferul lui Enes Sali.

Încă un transfer bombă, ca și parafat de Hagi: „2 milioane de euro să joace contra lui Messi”

Farul este aproape să puncteze din nou la capitolul transferuri. După plecările lui Adrian Mazilu și Andrei Borza, anunțate în exclusivitate de FANATIK, campioana României este la un pas să-l cedeze pe Enes Sali în MLS, la FC Dallas, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de doar 17 ani este dorit cu insistență de texanii de la FC Dallas. Nord-americanii vor să-l transfere definitiv pe Enes Sali, care ar urma să semneze un contract valabil pe 4 ani, cu un salariu total de două milioane de euro. Conform sursei menționate, Farul ar urma să încaseze 3 milioane de euro, însă suma de transfer nu este clară.

„Fac o paranteză, avem o informație de ultimă oră oferită de colegii de la Gazeta Sporturilor. Enes Sali ar pleca în America, în MLS, la FC Dallas. Enes Sali ar pleca în campionatul nord-american să joace contra lui Messi.

ADVERTISEMENT

Cei de la FC Dallas l-ar vrea. Suma nu este clară, 2-3 milioane de euro. Nu s-a bătut încă palma. Ar fi în negocieri”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Ciprian Marica, despre transferul lui Enes Sali la FC Dallas: „E adevărat”

Ciprian Marica, acționar la Farul, a confirmat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA interesul lui FC Dallas pentru Enes Sali. Fostul atacant a susținut că nord-americanii își doresc cu ardoare să-l transfere pe puștiul-minune al campioanei.

ADVERTISEMENT

„Da, e adevărat. Sunt discuții, nu pot să intru în detalii privind suma de transfer. Dacă aș știi, nu aș putea să vă spun, este politica clubului. Interesul americanilor este foarte mare pentru Enes Sali”, a declarat Marica, la FANATIK SUPERLIGA.

Enes Sali este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro. Tânărul fotbalist a adunat în startul de sezon 7 apariții pentru Farul, reușind să înscrie un gol. După „dubla” Farului cu Sheriff, Engi Sali, tatăl fotbalistului, a răbufnit, fiind convins că Enes Sali nu primește suficient credit din partea lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, surprins de suma de transfer a lui Enes Sali la FC Dallas. „Ar trebui să-l ducă domnul Hagi cu charter”

Andrei Borza este om de bază la naționala României U21. Totodată, fundașul stânga de 17 ani a fost piesă cheie pentru Gică Hagi în sezonul trecut, când „marinarii” au câștigat campionatul. Cotat la un milion de euro, Borza a fost cedat în această vară de Farul pentru 800.000 de euro la Rapid, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

În schimb, Enes Sali ar urma să o părăsească pe Farul pentru două-trei milioane de euro. „Borza titular la echipa națională, vârsta lui, titular în echipa care câștigă SuperLiga României și este vândut cu 800.000.

Enes Sali, jucător care nu se bucură de prea multe convocări la echipa națională, o rezervă utilizată de cele mai multe ori la Farul Constanța. Un palmares foarte bun pentru vârsta lui. Dacă pleacă pe două milioane ar trebui să-l ducă domnul Gică Hagi cu charter. Iei de trei ori banii”, a spus Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA rulează în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, doar pe FANATIK.RO, ora 10:30. Cu HORIA IVANOVICI și invitații săi vă puteți întâlni luni, marți și vineri, în premieră, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și canalul de Youtube FANATIK.

Încă un transfer bombă pentru Gică Hagi la Farul

ADVERTISEMENT