News

Incendiu devastator în Constanța. O fabrică de pâine a ars ca o torță. Video

O fabrică de pâine din Constanța a ars ca o torță. Pompierii au intervenit cu șapte autospeciale.
21.09.2021 | 08:02
Incendiu devastator in Constanta O fabrica de paine a ars ca o torta Video
ADVERTISEMENT

Flăcările au cuprins mare parte din suprafața respectivă, iar pompierii au fost alertați de acest incendiu. Este vorba despre o fabrică de pâine din Satu Nou, județul Constanța.

O fabrică de pâine din Constanța a ars ca o torță, luni seară

Incendiul a izbucnit luni seară, iar apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 21. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu șapte autospeciale de stingere, dar și cu echipamente de descarcerare.

ADVERTISEMENT

În total, la fața locului, unde a izbucnit acest incendiu, au intervenit 45 de pompieri.

Conform anunțului făcut de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, incendiul s-a manifestat pe 1.400 de mp, iar intervenția a fost una destul de dificilă din cauza acestui lucru.

Din fericire, în momentul în care s-a produs incendiul, nu se afla nimeni în fabrică. Nu exista program de lucru și fabrica de pâine respectivă era închisă.

ADVERTISEMENT

“ISU Constanţa intervine în sat Satu Nou, comuna Mircea Vodă, la un incendiu izbucnit la o hală, fabrică de pâine. La faţa locului au intervenit şapte autospeciale de stingere, două autoscări, o descarcerare, un SMURD B cu 45 de pompieri.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1400 mp, iar la momentul izbucnirii acestuia, fabrica nu avea program de lucru”, a informat Răzvan Parconie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

ADVERTISEMENT

Mesajul pompierilor despre incendiu. Nu au existat victime

De asemenea, pompierii au mai anunțat și faptul că nu a existat vreun pericol ca focul să se răspândească la casele din apropiere.

Flăcările au fost stinse în scurt timp de la sosirea pompierilor la fața locului. De asemenea, reprezentanții ISU Dobrogea au anunțat că nu au fost înregistrate victime în urma acestui incendiu devastator, din fericire.

ADVERTISEMENT

„Echipajele de intervenţie de la faţa locului au reuşit limitarea incendiului, nefiind vreun pericol de extindere la locuinţele din apropiere.

Din fericire, până la această oră, nu există victime”, a anunţat Răzvan Parconie, purtător de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

În schimb, pagubele materiale sunt unele uriașe. Fabrica a ars aproape în totalitate. Mai mult, pentru a putea să stingă flăcările, pompierii din Constanța au avut nevoie de ajutorul celor din Ialomița, scrie Pro Tv.

ADVERTISEMENT
Tags: