Life

Incendiu la fabrica Amaliei Bellantoni: ”Erau înăuntru soțul și cu toți ceilalți”

Incendiu la fabrica Amaliei Bellantoni. Celebrul bucătar a trecut prin clipe de spaimă, miercuri seară,mai ales că încerca să oprească focul și nu reușea.
14.07.2022 | 09:04
Incendiu la fabrica Amaliei Bellantoni Erau inauntru sotul si cu toti ceilalti
Cum a fost cuprinsă de flăcări fabrica Amaliei Bellantoni. Sursa foto: facebook/Antena Stars
ADVERTISEMENT

Momente de spaimă pentru celebrul bucătar Amalia Bellantoni. Fabrica sa de mozzarella a fost cuprinsă de flăcări miercuri seară, în urma unui incendiu produs în apropiere.

Fabrica Amaliei Bellantoni, cuprinsă de flăcări. Totul, din cauza unui incendiu în apropiere

Focul s-a extins rapid la afacerea vedetei, deși mai mulți oameni au intervenit să oprească totul. Până la sosirea pompierilor, cu toții au încercat să stingă incendiul cu o autospecială a primăriei.

ADVERTISEMENT

Amalia Bellantoni a făcut declarații despre subiect. Faimosul bucătar nu știe cum s-a produs situația, dacă cineva a provocat focul sau nu.

”Probabil a luat foc chiar și la o țigară aruncată de la un trecător cu mașina, oricine ar fi putut intenționa sau neintenționat, nu pot să bănuiesc sau să acuz pe cineva”, a spus Amalia Bellantoni la TV, citată de wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

În timpul incendiului, în fabrică se aflau soțul vedetei și o delegație din Italia

Vedeta a mărturisit că în timpul incendiului de lângă proprietatea ei, soțul său, împreună cu o delegație din Italia se aflau înăuntrul fabricii. Din fericire, nimeni nu a fost vătămat.

Amalia Bellantoni a început să se panicheze și mai mult când a văzut că efortul ei și al vecinilor de a stinge flăcările era în zadar. Totul se extindea din ce, în ce mai mult.

ADVERTISEMENT

”Focul s-a propagat așa de mult către partea noastră încât nu puteam să-l mai stingem, am încercat doar să udăm plantele care sunt pe acolo și lemnul pe care îl avem ca să nu ne ia foc toată clădirea.

Au fost momente terifiante(…) Aici sunt foarte multe depozite”, a mai transmis faimosul chef, vizibil speriat și răsuflând ușurat că totul nu a luat amploare.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, la fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri care au intervenit cu mai multe autospeciale și au oprit incendiul. Conform procedurilor legale, s-a demarat o anchetă în acest caz.

Amalia Bellantoni este unul dintre cei mai celebri bucătari din România. A devenit cunoscută după ce a participat la show-ul Chefi la Cuțite, la bază fiind stewardesă. Amalia este acum și mai mult prezentă pe sticlă, datorită unui proiect TV, ”La Famiglia”, în care viața îi este monitorizată pas cu pas.

ADVERTISEMENT
Tags: