News

Incendiu la fabrica de orez din Bragadiru! Angajații au fost evacuați. A fost emisă alertă RO Alert – Video

30.07.2020 | 20:09
Incendiu la fabrica de orez din Bragadiru Angajatii au fost evacuati A fost emisa alerta RO Alert  Video
ADVERTISEMENT

Incendiu violent la fabrica de orez din Bragadiru! Mai multe echipaje de pompieri se luptă cu flăcările de zeci de minute. În acest moment două hale sunt cuprinse de foc.

Vă reamintim că fabrica se află în apropiere de Șoseaua de Centură. În acest moment, nu mai puțin de 20 autospeciale de pompieri acționează la fața locului.

ADVERTISEMENT

De altfel, conform primelor imagini, incendiul se manifestă cu degajare mare de fum și flăcările sunt unele destul de mari. Din fericire, până acum nu există victime, însă intervenţia pompierilor este una foarte grea.

Arde fabrica de orez din Bragadiru!

Conform reprezentanților ISU București Ilfov, ard două hale, dar și vegetația dintre acestea. Sunt afectate și mai multe silozuri de depozitare.

ADVERTISEMENT

Totodată, a fost emisă alertă de urgență extremă. Se face apel la șoferi să ocolească zona și să lase structurile de intervenție să treacă. Oamenii care locuiesc în zonă sunt avertizați că sunt degajări mari de fum.

Vorbim de o suprafață afectată întinsă pe aproximativ 5000 mp, cu posibilități de propagare. Conform martorilor, aici angajații se ocupau cu ambalarea și distribuția produselor alimentare, în principal a orezului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, angajații spun că în depozit se găsesc recipiente ușor inflamabile și explozibile. Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului și nici dacă există victime.

Potrivit primelor informații care au venit de la echipajele de intervenție, se pare că angajații erau la muncă. Aceștia au fost evacuați imediat.

ADVERTISEMENT

Incendiu pe Șoseaua de Centură, în dreptul orașului Bragadiru. Cantități uriașe de fum ies după ce zona din jurul unor silozuri a luat foc. Vom reveni cu amănunte.

Posted by Ziar de Bragadiru on Thursday, July 30, 2020

Oamenii spun că au observat întâi un fum negru care s-a ridicat destul de repede. Apoi s-au văzut flăcările și focul a început să cuprindă prima sală.

În doar câteva minute, până la intervenția echipajelor de pompieri, ardea destul de puternic și incendiul acaparase o suprafață importantă.

ADVERTISEMENT
Tags: