News

Incendiu lângă un hotel de patru stele din Mamaia. O saună a luat foc

Un incendiu a izbucnit, duminică, în apropierea unui hotel de patru stele de la intrarea în stațiunea Mamaia.
10.12.2023 | 18:07
Incendiu langa un hotel de patru stele din Mamaia O sauna a luat foc
Un ioncendiu a izbucnit la sauna hotelului Parc, de la intrarea în stațiunea Mamaia / Sursă foto: Ziua de Constanța Facebook
ADVERTISEMENT

Un fum dens s-a ridicat, duminică, deasupra stațiunii Mamaia. Un incendiu puternic a izbucnit într-o clădire aflată la intrarea dinspre Constanța.

O femeie de 49 de ani a suferit atacuri de panică

Inițial, s-a crezut că incendiul s-a produs la hotelul Parc, însă ulterior s-a descoperit că acesta se declanșase la sauna unei clădiri aflate în apropiere. Potrivit Ziua de Constanța, este vorba despre centrul de recuperare medicală Visa-Med.

ADVERTISEMENT

La locul incendiului s-a deplasat o autospecială de descarcerare, două ASAS, două echipaje SMURD și o ambulanță SAJ. În jurul orei, 16:00, incendiul a fost lichidat și se executau răcirea și ventilarea spațiilor.

Din fericire nu au existat victime omenești. La ora producerii incendiului, o singură persoană se afla în incintă, iar aceasta s-a autoevacuat.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o femeie de 49 de ani care acuza semne de atac de panică, motiv pentru care a primit îngrijiri de specialitate. Ea a refuzat transportul la spital.

Nu sunt cunoscute cauzele care au dus la declanșarea incendiului de duminică, din stațiunea Mamaia.

ADVERTISEMENT

Incendiul de la mall-ul din Cluj, provocat de trei tineri

Incidentul vine la mai puțin de 24 de ore după ce depozitul unui supermarket din incinta Iulius Mall Cluj-Napoca a luat foc.

În acest caz, pompierii au intervenit de urgență și s-au luptat cu flăcările mai bine de o oră. Centrul comercial a fost evacuat și nu au fost înregistrate victime omenești.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că incendiul de la Cluj a fost declanșat de doi tineri, care au aruncat materiale pirotehnice în zona depozitului. Acestea au aprins câțiva paleți, după care focul s-a extins pe o suprafață mare a magaziei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul infracțiunii de distrugere.

“La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 18:50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la depozitul unui supermarket, din cadrul unui centru comercial situat în Cluj-Napoca, ar fi izbucnit un incendiu.

La fața locului, pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru lichidarea incendiului, stabilind, din primele verificări, că acesta ar fi fost provocat”, au anunțat polițiștii clujeni.

ADVERTISEMENT
Tags: