News

Incendiu pe autostrada Sibiu – Deva. Traficul, blocat după ce un camion a luat foc. Intervenție dificilă a pompierilor

Incendiu produs marți dimineața pe autostrada Sibiu - Deva. Traficul a fost blocat, după ce un camion a luat foc.
29.06.2021 | 09:16
Incendiu pe autostrada Sibiu  Deva Traficul blocat dupa ce un camion a luat foc Interventie dificila a pompierilor
ADVERTISEMENT

Un incendiu de proporții a fost raportat marți dimineață pe autostrada Sibiu – Deva. În dreptul kilometrului 339, în zona Simeria, un camion încărcat cu băuturi s-a răsturnat și a luat foc.

Din primele informații, nu sunt persoane rănite. Pe de altă parte, traficul rutier a fost oprit pe sensul către Deva pentru a permite lichidarea incendiului.

ADVERTISEMENT

Incendiu pe autostrada Sibiu-Deva, după ce un camion a luat foc. Pompierii intervin

Un camion plin cu băuturi a fost implicat marți dimineața într-un accident pe autostrada A1 Sibiu – Deva, în apropierea localității Sibot, județul Hunedoara, circulația în zona fiind blocată.

Cei de la ISU Hunedoara anunță că intervenția pompierilor la locul accidentul a fost îngreunată de materialele combustibile.

ADVERTISEMENT

”În jurul orei 06:33 a fost anunțat prin serviciul 112 un incendiu la un autocamion ce se deplasa în jurul kilometrului 339, pe Autostrada A1.

Pompierii din cadrul detașamentului de pompieri Orăștie au intervenit imediat cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță de tip B2 Smurd.

ADVERTISEMENT

Intervenția este îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile, autocamionul transportând produse alimentare și băuturi alcoolice.

Din fericire nu avem victime, de aceea avem și ambulanța tip B2 acolo, care, deocamdată, nu a intervenit”, a spus Cristian Morar, purtător de cuvânt ISU Hunedoara, pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cum s-a produs accidentul. Precizările celor de la Infotrafic

Conform autorităților, autovehiculul a lovit parapetul median și s-a răsturnat pe banda de urgență, după care a fost cuprins de un incendiu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada #A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 339, pe sensul către Deva, în apropierea localității Orăștie, județul Hunedoara, un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a acroșat parapetul median și s-a răsturnat pe banda de urgență, apoi a izbucnit un incendiu.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă traficul rutier este îngreunat pe sensul către Deva pentru a permite lichidarea incendiului.

De asemenea, în zona accidentului s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri.

Poliția sfătuiește șoferii să respecte indicațiile agenților prezenți pentru fluidizarea circulației, să adapteze viteza la condițiile de trafic și să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depășirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde aceasta manevra este interzisă.

ADVERTISEMENT
Tags: