News

Video. Accident înfiorător pe autostrada A1. O femeie a murit în urma coliziunii dintre trei mașini

Accident grav pe autostrada A1: Timișoara - Arad. Trei mașini s-au ciocnit în apropiere de Orțișoara.
27.06.2021 | 14:05
Accident grav pe autostrada A1: Timișoara - Arad. Trei mașini s-au ciocnit în apropiere de Orțișoara.
ADVERTISEMENT

Trei mașini au fost implicate într-un accident grav, duminică dimineață, pe autostrada A1, în apropiere de Orțișoara. O femeie a murit, în urma coliziunii.

Accidentul a avut loc în dreptul localității Orțișoara. La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD care a preluat o persoană în stare gravă.

ADVERTISEMENT

O altă persoană a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Arad. În urma accidentului, traficul a fost complet blocat. 

O femeie a murit în urma unui accident pe autostrada A1. Victima avea doar 32 de ani

Accidentul a avut loc pe sensul de mers de la Timișoara la Arad. Impactul acroșajului a fost unul devastator.

ADVERTISEMENT

Victima a fost prinsă, din nefericire, sub fiarele contorsionate și nu a mai putut fi salvată la timp. Avea doar 32 de ani, conform Antena3.

Cum s-a produs accidentul de pe autostrada A1?

Din primele informații se pare că o mașină era parcată pe banda de urgență, iar o alta a intrat în ea.

ADVERTISEMENT

Potrivit ISU Timiş, accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 11:10, iar un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat producerea acestuia.

”A fost alertat Punctul de Lucru Pişchia si Detaşamentul 1 de Pompieri Timisoara și trimiterea la locul intervenţiei a următoarelor forte si mjloace: o autospecială de stingere, o autospeciala pentru Descarcerare, o autospecială APIC de primă intervenţie, o ambulanţă SMURD tip B, o ambulanţă SAJ Timiş cu medic. De asemenea, a fost alertat si elicopterul SMURD”, transmite ISU Timiş, conform news.ro.

ADVERTISEMENT

”La sosirea la locul intervenţiei, dupa efectuarea recunoaşterii, s-au constatat următoarele: în accident au fost implicate 3 persoane, iar accidentul s-a produs între două autoturisme implicate în coliziune.

O persoană de sex feminin este încarcerată şi decedată. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism.

Din celelalte 2 persoane în viaţă, una are nevoie de îngrijiri medicale. Elicopterul SMURD este prezent la faţa locului”, transmite ISU Timiş.

ADVERTISEMENT
Tags: