News

Incendiu puternic într-un bloc din Arad. Peste 60 de persoane evacuate. Mai mulți locatari au ajuns la spital. Video

Un incendiu puternic a izbucnit duminică noapte la un bloc din Arad. O garsonieră a luat foc, fiind nevoie de evacuare a 60-65 de persoane. O parte dintre locatari au ajuns la spital.
13.06.2022 | 06:54
Incendiu puternic intrun bloc din Arad Peste 60 de persoane evacuate Mai multi locatari au ajuns la spital Video
Peste 60 de persoane evacuate și 5 spitalizate după un incendiu la un bloc din Arad. Sursa foto: colaj Fanatik / criticarad.ro
ADVERTISEMENT

A fost panică în noaptea de duminică spre luni într-un bloc situat în municipiul Arad.

Peste 60 de persoane evacuate și 5 spitalizate după un incendiu la un bloc din Arad. Intervenție în forță a pompierilor

În jurul orei 22:30, dispeceratul ISU Arad a primit un apel de urgență cu privire la un incendiu ce se manifestă la o garsonieră situată la etajul 2 al unui bloc din orașul de vest al țării.

La fața locului au fost mobilizate de urgență Detașamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru si salvare de la înălțime, două ambulanțe tip SMURD, una tip C și una tip B cat și un echipaj medical SAJ.

ADVERTISEMENT

Incendiul puternic cu flacără deschisă se manifesta într-o garsonieră. Blocul a fost inundat cu fum și imediat s-a acționat pentru lichidarea incendiului cât și pentru evacuarea locatarilor.

Potrivit presei locale, au fost evacuate aproximativ 60-65 de persoane. Un numărul total de 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 5 dintre acestea au fost transportate la spital.

ADVERTISEMENT

”S-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Arad cu doua autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, două ambulanţe tip SMURD, una tip C şi una tip B cât şi un echipaj medical SAJ.

După efectuarea recunoaşterii, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta într-o garsonieră iar blocul era inundat cu fum. S-a acţionat în paralel pentru lichidarea incendiului cât şi pentru evacuarea locatarilor. Au fost evacuate 60 – 65 de persoane, zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre acestea fiind transportate la spital”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

ADVERTISEMENT

Cauza incendiului din Arad, încă necunoscută

Incendiul izbucnit la imobilul din municipiul Arad a fost stins după aproximativ 15 minute de la intervenția echipajelor de pompieri.

Momentan, cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire de către anchetatori.

Tags: