Life

Începe Bingo Mania! Duminică, de Paște, prima ediție Bingo Mania la Etno TV. Premii adevărate la Bingo Mania: mașini și bani!

27.04.2021 | 13:20
Incepe Bingo Mania Duminica de Paste prima editie Bingo Mania la Etno TV Premii adevarate la Bingo Mania masini si bani
ADVERTISEMENT

Vine Paștele, vine lumina, vine… BINGO MANIA! Duminică, în prima zi de Paște, prima ediție! Și apoi duminică de duminică vei avea ocazia să câștigi la BINGO MANIA.

La vremuri excepționale, proiecte excepționale! Ca să explorăm semnificația cuvântului „excepțional” de la minus la plus… infinit! Acolo unde veți găsi începând din 2 mai, în fiecare duminică, oportunitatea de a învinge stresul acestor vremuri tensionate și periculoase. Cum? Cu BINGO MANIA!

ADVERTISEMENT

Unde? Când? Cum? La ETNO TV, în fiecare duminică de la ora 15:00, prima ediție duminică, 2 mai, prima zi de Paște, simplu, simplu de tot, citește în continuare și vei înțelege imediat ce trebuie să faci ca să joci și să câștigi cu BINGO MANIA.

Începe Bingo Mania! Duminică, de Paște, prima ediție Bingo Mania la Etno TV. Premii adevărate la Bingo Mania: mașini și bani!

Așadar, ce este BINGO MANIA și ce vrea ea? BINGO MANIA este cel mai nou proiect din România, ce se vrea a fi cel mai de succes din istoria acestui tip de joc, având în spate o echipă cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul jocurilor de noroc (slot machine, pariuri sportive și bingo).

ADVERTISEMENT

Ceea ce diferențiază BINGO MANIA de celelalte proiecte care au existat până în momentul de față, o reprezintă managementul performant, know-how-ul organizațional, precum și formatul atractiv al emisiunii televizate.

Pe scurt, formula show-ului BINGO MANIA arată astfel:
Divertisment + Spectacol + Bani (foarte mulți bani!) + Management performant + Know-how organizațional = SUCCES!

Show-ul Bingo Mania, în fiecare duminică, de la ora 15:00, pe Etno TV

Spectacol și câștig, BINGO MANIA va fi transmis live în fiecare zi de duminică, începând cu ora 15:00, la ETNO TV, care te va încânta cu momente unice de umor și divertisment. Pe lângă cele în care vei… câștiga bani!

ADVERTISEMENT

ETNO a fost primul post TV dedicat muzicii populare, care se adresează de 19 ani, din 2002, unui vast public cu vârste cuprinse între mult sub 18 și foarte mult peste 70 de ani.

Transmiterea live a întregului show TV BINGO MANIA oferă credibilitate și transparență, în percepția jucătorilor de bingo, asupra a ceea ce reprezintă jocul de noroc bingo.

ADVERTISEMENT

Misiunea BINGO MANIA este să ofere cel mai bun entertainment și să crească nivelul adrenalinei jucătorilor grație premiilor unice pe care le oferă.

ADVERTISEMENT

Cât de ușor se joacă BINGO MANIA

Tot ce trebuie să faci este să cumperi cartoane BINGO MANIA din rețeaua proprie de agenți de vânzare (pe care îi găsești în centrele comerciale, supermarket-uri și piețe), de la partenerii BINGO MANIA (agențiile de pariuri Get’s BET, SMART BET, RIVER BET, terminalele de plăți QIWI și SELFPAY) sau ONLINE de pe www.bingomania.ro.

O serie de cartoane BINGO MANIA costă 9,60 lei și conține 6 cartoane BINGO TV și 2 TALOANE BONUS pentru extrageri premii speciale. Mai multe serii cumpărate, mai multe șanse de câștig!

Fiecare top îți garantează premiile de LINIE și BINGO și te trimite direct în extragerea pentru BINGO ACUMULAT.

De asemenea, ai 360 de TALOANE BONUS pentru extrageri premii speciale, ceea ce înseamnă că ești mai aproape de premiul mult visat cu fiecare talon cumpărat!

ATENȚIE! NU arunca CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE! Cu CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE primești șansa a doua și participi la extrageri în duminica următoare, condiția validării lor fiind achiziționarea de cartoane valabile pentru ediția în curs.

Ce poți câștiga la BINGO MANIA?

În cadrul jocului propriu-zis de BINGO poți câștiga premiile de LINIE, BINGO și BINGO ACUMULAT.

TALOANELE BONUS și CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE (de la ediția anterioară) îți măresc șansele de câștig în cadrul fiecărei ediții BINGO MANIA SHOW. Poți câștiga premii fixe sau poți fi unul dintre norocoșii care vor intra în direct la concursul telefonic, unde te așteaptă mari premii în bani și autoturisme.

Joci BINGO MANIA mai simplu ca niciodată!

Știm cu toții cât de importantă este sănătatea. În consecință, BINGO MANIA a implementat un sistem de joc sigur și eficient pentru a minimiza riscul de infectare al jucătorilor cu COVID-19.

Jucătorii BINGO MANIA trebuie doar să comunice operatorului sistemului de joc datele personale la prima înregistrare, iar apoi este suficient să se identifice în baza numărului de telefon înregistrat. Vor primi copia cartoanelor originale (emise de Imprimeria Națională și gestionate la sediul central al Organizatorului din București) pe hârtia imprimantei termice.

BINGO MANIA se ocupăm de toată procedura de completare a cartoanelor cu datele tale de contact și depunerea lor în urnele pentru extrageri. Fii pe fază! Duminică poți fi chiar TU norocosul. Ia-ți cartoane BINGO, urmărește BINGO MANIA pe Etno TV și ține lângă tine telefonul!

ATENȚIE! Pentru informații mai detaliate, ai la dispoziție numărul de telefon 021 9013, cu tarif normal.

  • 9,60 de lei costă o serie de cartoane BINGO MANIA și conține 6 cartoane BINGO TV și 2 TALOANE BONUS pentru extrageri premii speciale

Cum poți câștiga la BINGO MANIA?

  • LINIE – atunci când a fost realizată combinaţia de 5 (cinci) numere pe una din cele 3 (trei) linii orizontale (superioară, centrală sau inferioară).
  • BINGO – atunci când a fost realizată combinaţia de 15 numere pe un carton de joc. Se va/vor premia numai prima sau primele combinaţii obţinute.
  • BINGO ACUMULAT – la bila maximă 36 – dacă se realizează BINGO până la a 36-a bilă extrasă, toate cartoanele câștigătoare de BINGO participă la extragerea seriei topului din intervalul de topuri vândute, pentru determinarea cartonului câștigător.
  • PREMIILE SPECIALE din TALOANE BONUS:
    – premii acordate în sume fixe
    – premii acordate în sume variabile – la apelurile telefonice, la care posesorii taloanelor bonus pentru partida curentă, dintre cele extrase din urne, vor fi apelaţi, în direct, de către Organizator, prin intermediul liniilor telefonice.

Roata Bingo se-nvârtește, țac, țac, țac, și mașina se ivește, pac, pac, pac!

Incitanta Lavinia Tîrzianu sau Văru’ Săndel, varianta ETNO TV pentru… „Frumoasa și Bestia-lul!”, prezentatorii show-ului BINGO MANIA, dar și orice artist invitat în emisiune, în funcție de alegerea ta, vor învârti o ROATĂ care va cuprinde un anumit număr de premii.

Forța fie cu tine! Adică forța cu care va fi acționată ROATA! Forța care va trebui să asigure învârtirea ROȚII de minim două ori înainte de a se opri în dreptul unui punct fix ce indică premiul câștigat.

ATENȚIE! VALOAREA PREMIILOR DE PE ROATĂ ÎNCEPE DE LA 10.000 LEI ȘI SE „ÎNVÂRTEȘTE” PÂNĂ LA….UN AUTOTURISM!!!

varu Sandel, Lavinia Tirzianu, Bingo Mania
Văru’ Săndel și Lavinia Tîrzianu vor fi gazdele marilor câștiguri de la BINGO MANIA, duminică de duminică, de la ora 15:000, numai pe ETNO TV!

Să înceapă JOCUL! Să vină NOROCUL! Află cum poți cumpăra CARTOANE BINGO MANIA simplu și rapid, oriunde te-ai afla!

Accesând site-ul www.bingomania.ro, ai posibilitatea să-ți achiziționezi cartoane ONLINE indiferent dacă te afli în țară sau în străinătate. Este foarte simplu!

Intri pe site, îți creezi un cont cu adresa de email, numărul de telefon și datele tale personale. La final, îți validezi contul nou creat prin SMS (pentru utilizatorii din România) sau prin intermediul adresei de email (pentru utilizatorii externi).

Ai ajuns simplu și rapid la un click distanță de norocul tău! Selectează din pagina de comandă numărul de SERII pe care dorești să le cumperi sau alege varianta TOP pentru șanse sporite. După ce ești sigur de comanda ta, adaugă datele cardului bancar.

În câteva secunde vei avea în contul tău de pe site cartoanele BINGO MANIA în format PDF pentru ediția inaugurală din prima zi de PAȘTE, duminică, 2 Mai. Fă-ți un PAȘTE de neuitat!

Ține minte data: 2 Mai! Pentru că atunci, în 2 Mai, duminică, prima zi de PAȘTE, ETNO TV pregătește un show special de divertisment cu invitați de renume – muzică, distracție și, foarte, foarte important, foarte, foarte mulți BANI!

„Prima ediție, pe 2 mai, vrem să fie o super-ediție, să fie «plesneală», cum zic eu. Să rămână oamenii cu gura căscată, să se ajungă la efectul de wow! Avem tot ce ne trebuie. Avem un platou în care ne putem desfășura cu lejeritate, avem lumini, video leduri, dansatoare, vedete, avem o prezentatoare wow și avem și un prezentator… wow, wow!” – Văru’ Săndel

„Telespectatorii vor urmări emisiunea pentru că este difuzată într-un interval orar corespunzător, duminica, vor avea gazde pe placul domniilor lor, adică subsemnata și inconfundabilul „văr” Săndel, vor fi încântați de artiști renumiți, cu melodii frumoase, și sunt și șanse foarte mari de câștig. În plus, chiar și biletele necâștigătoare vor fi redirecționate la extrageri pentru duminica următoare. Nu-i așa că totul este motivațional?” – Lavinia Tîrzianu

„Am încredere în Lavinia și Văru’ Săndel ca și cum aș avea doi ași în mână. Sau, mai bine, două taloane câștigătoare la Bingo Mania! Pentru că sloganul meu, sloganul nostru este «Trecem pandemia cu Bingo Mania!»” – Cosmin Man, producător general Etno TV

Lavinia Tirzianu, Varu Sandel, Cosmin Man Bingo Mania Etno TV
Lavinia, Văru’ și „Etnoman” Cosmin Man, producătorul general de la Etno TV te așteaptă începând din prima zi de Paște să-ți facă duminicile mai frumoase cu BINGO MANIA!