News
notix pixel id

Incident grav într-o comună din Bihor. Soțul primăriței, acuzat că a bătut crunt un consătean

Incident grav petrecut miercuri după amiază în comuna bihoreană Brusturi. Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost transportat la spital cu mai multe răni, după ce ar fi fost bătut într-un magazin de soțul primăriței.
30.09.2021 | 11:49
Incident grav într-o comună din Bihor. Soțul primăriței, acuzat că a bătut crunt un consătean
Incident grav într-o comună din Bihor. Soțul primăriței, acuzat că a bătut crunt un consătean. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imagini cu adevărat șocante surprinse miercuri într-un magazin din comuna bihoreană Brusturi. Un bărbat de 62 de ani apare filmat agonizând pe podea și plin de sânge.

Într-o filmare apărută în presa locală, cetățeanu rănit spune că a fost atacat, că i-a fost fracturat piciorul și că a fost lovit în cap cu un obiect din fier.

Victima îl acuză pe soțul primăriței de Brusturi și pe primărița Livia Bârlău, că ar stat la baza atacului.

ADVERTISEMENT

Soțul primăriței unei comune din Bihor, acuzat că a bătut crunt un consătean

Potrivit celor de la EBihoreanul, agresorul bărbatului, în speță soţul primăriţei, ar fi lovit victima cu un clește de tăiat fier.

Incidentul deosebit de grav s-ar fi petrecut de față cu primăriţa. Scenele violente au fost filmate în magazinul deținut de familia primarului, iar imaginile cu loviturile primite de bărbat au fost postate pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Bărbatul lovit cu cruzime, în vârstă de 62 de ani, este din localitatea Marghita și locuieşte în comuna Brusturi. El a ajuns la spital cu plăgi deschise la cap şi picior.

”Din primele informaţii, conflictul a fost spontan”, a declarat pentru sursa citată Ioana Lascău, ofiţer de presă al Poliţiei Bihor, confirmând informaţiile. Deocamdată, polițiștii chemați la fața locului au efectuat cercetarea de rigoare, au prelevat probe și i-au audiat pe martori.

ADVERTISEMENT

Aceeași publicație locală anunță că bărbatul agresat ar fi un fost procuror, care a susţinut-o pe Livia Bârlău în campania electorală, în schimbul promisiunii acesteia că îl va angaja pe un post în Primăria Brusturi.

Cum promisiunea nu a mai fost onorată, bărbatul ar fi devenit un critic al primăriţei din Brusturi.

ADVERTISEMENT

Nu a fost depusă plângere penală după incidentul din Brusturi

Până la ora publicării acestui material, încă nu a fost depusă plângere penală în cauză. În schimb, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd s-au autosesizat și au întocmit dosar penal în cadrul căruia cercetează împrejurările în care s-a produs fapta.

Urmează acum ca, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor suferite, ”să se facă încadrarea juridică a faptei și să fie luate măsuri legale în consecință”, a mai declarat Ioana Lascău.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri