News

Incident grav la o școală din Târgu Jiu. Un elev de 16 ani, găsit inconștient. Minorul, transportat la spital

Un elev de 16 ani de la o școală din Târgu Jiu a ajuns la spital. Acesta a fost preluat în stare de inconștiență din curtea liceului la care învăța.
17.09.2021 | 13:36
Incident grav la o scoala din Targu Jiu Un elev de 16 ani gasit inconstient Minorul transportat la spital
ADVERTISEMENT

Un incident foarte grav a fost raportat vineri dimineața la un liceu din Târgu Jiu. Un elev de 16 ani a fost găsit inconștient.

Imediat, la fața locului a ajuns o Ambulanță care l-a preluat pe copil și l-a transportat la spital, acolo unde i s-au acordat îngrijiri de specialitate.

ADVERTISEMENT

Elev de 16 ani din Târgu Jiu, găsit inconștient în curtea liceului. A fost transportat de urgență la spital

Evenimentul dramatic de vineri s-a petrecut la Liceul ”Traian Vuia” din Târgu Jiu. Din primele informații, elevul a fost găsit în stare de inconștiență de alţi colegi ai unității școlare. Imediat, aceștia au anunțat conducerea şcolii.

Conform datelor prezentate de presa locală, elevul de 16 ani ar fi vrut să sară gardul în timpul unei pauze și a căzut în cap.

ADVERTISEMENT

Copilul a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă, iar în prezent este la spital.

Potrivit Gorjeanul.ro, oficialii din cadrul Inspectoratului Școlar Gorj s-au autosesizat după ce au văzut cazul în presa locală.

Ulterior, Inspectorul școlar general a fost informat de conducerea liceului că elevul de 16 ani, din Dănciulești, a fost găsit în stare de inconștiență lângă gardul școlii de alți elevi. Aceștia ar fi anunțat conducerea școlii iar directorii au apelat la 112.

ADVERTISEMENT

Elevul a fost transportat cu o ambulanță la spital, iar acolo și-ar fi revenit, spune inspectorul Dana Constantinescu, conform sursei citate.

În urma evenimentului a fost anunțată și familia tânărului. ISJ Gorj anunță că nu se cunoaște dacă băiatul suferă de anumite afecțiuni și nici dacă ar fi avut loc un conflict cu alți elevi sau alt tip de incident.

ADVERTISEMENT

Anchetă internă demarată după acest incident

Și Poliția s-a autosesizat în urma acestui caz și a început o anchetă. De asemenea, cazul este anchetat și de Inspectoratul Școlar al Județului Gorj.

”Inspectoratul Şcolar a început demararea unei anchete interne, rezultatele vor fi publice, acum este în derulare o anchetă internă privitoare la acest subiect”, a declarat Ionuţ Catrina, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, vineri, la postul de știri Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: