News

Incident grav la o școală din Târgu Jiu. Un elev de 16 ani, găsit inconștient. Minorul, transportat la spital

Un elev de 16 ani de la o școală din Târgu Jiu a ajuns la spital. Acesta a fost preluat în stare de inconștiență din curtea liceului la care învăța.
17.09.2021 | 13:36
Incident grav la o școală din Târgu Jiu. Un elev de 16 ani, găsit inconștient. Minorul, transportat la spital
Incident grav la o școală din Târgu Jiu. Un elev de 16 ani, găsit inconștient. Minorul, transportat la spital. Sursa foto: gorjeanul.ro
ADVERTISEMENT

Un incident foarte grav a fost raportat vineri dimineața la un liceu din Târgu Jiu. Un elev de 16 ani a fost găsit inconștient.

Imediat, la fața locului a ajuns o Ambulanță care l-a preluat pe copil și l-a transportat la spital, acolo unde i s-au acordat îngrijiri de specialitate.

Elev de 16 ani din Târgu Jiu, găsit inconștient în curtea liceului. A fost transportat de urgență la spital

Evenimentul dramatic de vineri s-a petrecut la Liceul ”Traian Vuia” din Târgu Jiu. Din primele informații, elevul a fost găsit în stare de inconștiență de alţi colegi ai unității școlare. Imediat, aceștia au anunțat conducerea şcolii.

ADVERTISEMENT

Conform datelor prezentate de presa locală, elevul de 16 ani ar fi vrut să sară gardul în timpul unei pauze și a căzut în cap.

Copilul a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă, iar în prezent este la spital.

Potrivit Gorjeanul.ro, oficialii din cadrul Inspectoratului Școlar Gorj s-au autosesizat după ce au văzut cazul în presa locală.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Inspectorul școlar general a fost informat de conducerea liceului că elevul de 16 ani, din Dănciulești, a fost găsit în stare de inconștiență lângă gardul școlii de alți elevi. Aceștia ar fi anunțat conducerea școlii iar directorii au apelat la 112.

Elevul a fost transportat cu o ambulanță la spital, iar acolo și-ar fi revenit, spune inspectorul Dana Constantinescu, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului a fost anunțată și familia tânărului. ISJ Gorj anunță că nu se cunoaște dacă băiatul suferă de anumite afecțiuni și nici dacă ar fi avut loc un conflict cu alți elevi sau alt tip de incident.

Anchetă internă demarată după acest incident

Și Poliția s-a autosesizat în urma acestui caz și a început o anchetă. De asemenea, cazul este anchetat și de Inspectoratul Școlar al Județului Gorj.

ADVERTISEMENT

”Inspectoratul Şcolar a început demararea unei anchete interne, rezultatele vor fi publice, acum este în derulare o anchetă internă privitoare la acest subiect”, a declarat Ionuţ Catrina, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, vineri, la postul de știri Antena 3.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri