News

Incident șocant într-un spital din Timișoara! O tânără care a suferit un AVC a fost rănită de o bucată de metal desprinsă din computerul tomograf

29.08.2020 | 15:28
Incident socant intrun spital din Timisoara O tanara care a suferit un AVC a fost ranita de o bucata de metal desprinsa din computerul tomograf
ADVERTISEMENT

Incident șocant într-un spital din Timișoara! Vorbim despre un accident pe care putem să-l încadrăm la capitolul neobișnuite.

Concret, la Spitalul Judeţean din orașul de pe Bega, o pacientă a avut nevoie de îngrijiri de specialitate. Femeia, în vârstă de 36 de ani se afla în stare gravă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a suferit un AVC și medicii au luat decizia să o supună de urgență unei examinări imagistice, la un computer tomograf.

Incident șocant într-un spital din Timișoara!

Culmea, aparatul nu este unul vechi, funcționează de doi ani, dar starea lui pare că nu este cea mai bună. Astfel, chiar în timpul examinării, o bucată de metal s-a desprins.

ADVERTISEMENT

Aceasta a căzut peste pacienta care era imobilizată în aparat. Interesant este că echipamentul medical are în prezent toate avizele necesare.

De asemenea, conducerea unităţii sanitare are şi un contract de mentenanţă pentru el. Doar că, de luni buni, firma respectivă nu a mai venit să verifice computerul tomograf.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că, de la aceeași unitate medicală, o pacientă s-a aruncat în gol în urmă cu doar câteva luni. Femeia avea doar 45 de ani și fusese diagnosticată cu o tumoare pe creier.

Aceasta aștepta rezultatul testului COVID-19 atunci când a luat decizia de a-și pune capăt zilelor. Era singură în salon și a putut să-și ducă la capăt planul.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale, femeia domiciliată în localitatea Lovrin s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Județean.

ADVERTISEMENT