News

Șofer inconștient. Circula cu aproape 250 km/h pe A3. Le-a spus polițiștilor că vrea să le arate copiilor cât de repede merge mașina

Șofer inconștient pe A3. A fost depistat de polițiști în timp ce se deplasa cu aproape 250 km/h. Ce le-a spus polițiștilor
02.06.2023 | 18:07
Sofer inconstient Circula cu aproape 250 kmh pe A3 Lea spus politistilor ca vrea sa le arate copiilor cat de repede merge masina
Șofer inconștient. Circula cu aproape 250 km/h pe A3. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: IPJ Brașov/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Șofer inconștient prins, vineri, de agenții rutieri din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov. Bărbatul circula cu o viteză amețitoare. Mai mult, acesta a oferit o explicație uluitoare cu privire la acțiunea sa.

Șofer inconștient. Viteza amețitoare atinsă de acesta

Inconștiența unora dintre șoferii vitezomani atinge cote maxime. Este și cazul unui bărbat din județul Buzău, care a fost depistat, în cursul zilei de vineri, circulând cu o viteză record pe A 3, în Brașov.

ADVERTISEMENT

În mașina șoferului se aflau trei copii. Acesta fost prins pe un tronson din autostrada A 3, în timp ce se deplasa la volanul mașinii cu viteza de 243 de kilometri la oră. Oprit de polițiști, bărbatul a oferit o explicație halucinantă.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov au surprins cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostradă A3, în judeţul Braşov. Recordul deosebit de periculos a fost înregistrat astăzi, 02 iunie, într-o acţiune pe care poliţiştii braşoveni au organizat-o pentru a menţine climatul de siguranţă rutieră pe drumurile publice din judeţ, în contextul minivacanţei prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, atunci când este cunoscută o creştere a numărului de vehicule şi turişti”, au transmis polițiștii rutieri.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost oprit de oamenii legii, care au constatat că în mașină se aflau trei copii. Polițiștii i-au atras atenția șoferului că viteza cu care circula este extrem de periculoasă, mai ales că în autoturism erau și minorii. Bărbatul a răspuns că voia să le arate copiilor cât de repede merge mașina.

„După ce l-au tras pe dreapta pe conducătorul auto, un bărbat din judeţul Buzău, poliţiştii au fost extrem de îngrijoraţi când au observat că în vehiculul sport se mai aflau alţi trei copii, pentru care şoferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate rula autovehiculul său”, au adăugat reprezentanții IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT

Șoferul a fost lăsat pieton pentru 120 de zile

În urma faptei sale, șoferul a rămas fără permis pentru următoarele 120 de zile, dreptul de a conduce fiindu-i suspendat „de la momentul identificării”. Astfel, la volanul mașinii s-a urcat o altă persoană. De asemenea, bărbatul a fost amendat.

Polițiștii din Brașov adaugă faptul că alți cinci șoferi, care circulau cu viteză excesivă, au fost sancționați. Totodată, aceștia au fost lăsați pietoni, după acțiunile desfășurate în cursul acestei zile.

ADVERTISEMENT

„Tot în cadrul activităților de monitorizare a traficului rutier de astăzi, până la acest moment altor 5 conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Poliția Rutieră Brașov cere conducătorilor auto să respecte normele rutiere și să nu întreprindă acțiuni care să le poată pune viața în pericol”, transmite IPJ Brașov.

ADVERTISEMENT
Tags: