Fotbal international

Ibra, OFICIAL “diavol”! PRIMELE imagini în tricoul lui UNITED

UPDATE, ora 21:14 / Zlatan Ibrahimovic, 34 de ani, a semnat un contractul cu Manchester United, valabil pe un sezon, pe un salariu de 200.000 de lire steline pe săptămînă....
01.07.2016 | 21:10
Ibra OFICIAL diavol PRIMELE imagini in tricoul lui UNITED
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:14 / Zlatan Ibrahimovic, 34 de ani, a semnat un contractul cu Manchester United, valabil pe un sezon, pe un salariu de 200.000 de lire steline pe săptămînă.

UPDATE, ora 17:48 / Abia au trecut 24 de ore de la mutarea lui Zlatan la United că au şi început deja primele ironii cu rivalii de la City. 

ADVERTISEMENT

“Manchester, bine ai venit la Zlatan”, scrie pe un afiş imens postat strategic în faţa celui mai mare magazin al rivalilor de la City.

34

UPDATE, ora 18:13 / Este oficial! Aşa cum a promis, Zlatan şi-a anunţat viitoarea destinaţie imediat după ce şi-a încheiat aventura la Euro 2016. Astfel, suedezul a scris pe contul său de Instagram că va juca la Mannchester United în sezonul viitor, sub comanda lui Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

UPDATE 30.06.2016. Nu mai încape urmă de îndoială. Zlatan va fi prezentat oficial la Manchester United zilele următoare. Clubul de pe ”Old Trafford” a început deja să vîndă tricouri cu numărul 9, cel pe care îl va purta Ibrahimovic în sezonul viitor.

651089_651089_colaj_ibra

UPDATE 25.06.2016. A apărut o nouă posibilă destinaţie pentru Zlatan Ibrahimovic. Presa din Italia scrie că suedezul a fost ofertat de AS Roma. Clubul din ”cetatea eternă” i-a oferit acestuia un salariu anual de 7.000.000 de euro. 

ADVERTISEMENT

UPDATE 05.06.2016. Presa din Anglia scrie de ce Ibrahimovic nu vrea să spune numele noii sale echipe, care, foarte probabil, va fi Manchester United. Englezii au aflat că suedezul are o clauză specială în contract. Mai exact, dacă Ibrahimovic spune numele noii sale echipe înainte de 30 iunie, atunci cînd îi expiră contractul cu PSG, pierde aproape 4.000.00 de euro. 


UPDATE 04.06.2016. Sky Sports scrie că Ed Woodward, oficial al lui Manchester United, şi agentul lui Zlatan Ibrahimovic s-au întîlnit pentru a definitiva negocierile. Englezii mai scriu că Ibrahimovic va semna un contract valabil pe un an cu United, care-i va aduce un salariu de 15.000.000 de euro! Ibrahimovic ar putea deveni oficial jucătorul lui Manchester United chiar înainte de startul Campionatului European.

ADVERTISEMENT

Zlatan ibrahimovic a devenit liber de contract, după patru sezoane petrecute în Franţa, la PSG. La cei 34 de ani ai săi are evoluţii senzaţionale în continuare. În aceste condiţii, echipa care îl va transfera în această vară va realiza o afacere de zile mari, intrucît nu va plăti nici un ban celor de la PSG.

S-a vehiculat că are deja contractul semnat cu Manchester United, însă suedezul s-a ferit să confirme acest lucru, spunînd că va preciza unde va juca, abia după ce se va plictisi de speculaţii.

Ultima variantă de transfer a fost Malmo. Gruparea pentru care a debutat în fotbalul mare l-a ofertat zilele trecute, însă Zlatan a zis pas. ”Sînt prea bun ca să joc în liga suedeză de fotbal”, şi-a motivat ibrahimovic refuzul.

ADVERTISEMENT