News

Un indian declarat mort, găsit în viață după ce a stat în camera frigorifică de la morgă: ”Este un miracol”

Un bărbat de 45 de ani din India, declarat mort de medici, a fost a găsit în viață de familie, după ce a stat mai multe ore în camera frigorifică de la morgă.
24.11.2021 | 13:48
Un indian declarat mort gasit in viata dupa ce a stat in camera frigorifica de la morga Este un miracol
ADVERTISEMENT

Un caz cu adevărat incredibil s-a petrecut în India. Un bărbat declarat decedat a fost găsit în viață, după ce a stat mai multe ore în camera frigorifică a unui spital.

Caz incredibil în India. Bărbat declarat mort, găsit în viață la morgă: ”Este un miracol”

Srikesh Kumar, în vârstă de 45 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost implicat într-un grav accident de motocicletă în localitatea Moradabad, situată la est de New Delhi.

ADVERTISEMENT

De aici, bărbatul a ajuns la o unitate medicală privată unde a fost declarat mort de către medic. Ulterior, a fost transportat la un spital guvernamental pentru efectuarea autopsiei.

”Medicul de urgenţă l-a examinat. Cum nu a identificat niciun semn de viaţă, acesta l-a declarat mort”, a declarat, duminică, directorul medical al spitalului, Rajendra Kumar, relatează Tribune.com.

ADVERTISEMENT

Conform procedurilor, după ce a fost informată și Poliția, corpul bărbatului a fost apoi plasat într-o cameră frigorifică de la morgă până la sosirea familiei, 6 ore mai târziu.

Șoc pentru familia bărbatului ajunsă la morgă. Acesta trăia

Venită la morgă să-și ridice ruda, familia ”mortului” a trăit un adevărat șoc în momentul în care Srikesh Kumar a început să se miște.

ADVERTISEMENT

Despre acest caz extrem de rar, directorului spitalului a afirmat că ”Este cu adevărat un miracol”.

”Când un echipaj de poliţie şi familia sa au venit să iniţieze procedurile administrative pentru autopsie, el a fost găsit în viaţă”, a adăugat directorul spitalului.

ADVERTISEMENT

În acest moment, o anchetă este în curs de desfăşurare pentru stabilirea circumstanţelor în care a fost pus diagnosticul greşit.

Caz similar, petrecut în India în urmă cu un an

Cazul de față nu este unul singular. În octombrie 2020, tot în India, un bărbat de 74 de ani a fost declarat mort şi pus într-o cameră frigorifică în statul Tamil Nadu.

La fel ca în situația pacientului de 45 de ani, și vârstnicul a fost pus într-o cameră frigorifică din greșeală. Apoi, când cei de la pompe funebre au venit să-i ia corpul pentru înmormântare, s-a constatat că bărbatul este în viață.

Directorul spitalului guvernamental din oraşul Salem, dr. Balajinathan, a spus că pacientul a fost internat într-o stare de somnolenţă în urma salvării sale şi a murit din cauza problemelor la plămâni.

Din păcate, pacientul din 2020 a încetat din viață cu adevărat la câteva zile după acest incident, notează BBC.

ADVERTISEMENT
Tags: