News

Suspectul care a atacat o tânără de 25 de ani, în Centrul Vechi, cetățean străin. Detalii din anchetă: “Nu a murit datorită hazardului”. Update

Individul care a atacat și desfigurat o tânără de 25 de ani, într-un bloc din Centrul Vechi, a fost prins de polițiști.
26.02.2024 | 17:41
Suspectul care a atacat o tanara de 25 de ani in Centrul Vechi cetatean strain Detalii din ancheta Nu a murit datorita hazardului Update
Suspecții care au atacat și desfigurat o tânără de 25 de ani, în Centrul Vechi, încă sunt liberi pe străzile Capitalei. Sursa foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT
26-02-2024
15:58

Agresorul a lovit-o în zona capului, în repetate rânduri, folosind corpuri dure

Apar noi detalii din ancheta procurorilor cu privire la cazul șocant petrecut, la finalul săptămânii, în Centrul Vechi din Capitală. Suspectul care a atacat-o pe tânăra de 25 de ani a acționat într-un mod brutal, lovind-o de nenumărate ori în zona capului, în special.

Agresorul a folosit corpuri dure, iar victima nu a decedat datorită hazardului și îngrijirilor primite imediat după incidentul violent. De altfel, agresorul ar fi fost conștient că tânăra putea să moară din cauza loviturilor.

“La data de 24.02.2024, în jurul orei 03:30, în timp ce se afla în scara unui bloc situat în Centrul Istoric din mun. Bucureşti, sector 3, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cetăţean moldovean, a lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare.

Acţionând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului şi îngrijirilor medicale de specialitate”, au transmis procurorii.

Tânăra este internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Ea a suferit un traumatism craniocerebral, traumatism cranio-facial grav, hematoame epicraniene şi o fractură.

 

26-02-2024
12:55

Poliția din Capitală l-a reținut pentru 24 de ore pe suspectul în cazul atacului din Centrul Vechi

Poliția Capitalei a decis să-l rețină pe suspectul în cazul incidentului din Centrul Vechi. Bărbatul de 24 de ani, originar din Republica Moldova, a stat mai multe ore la audieri, după identificare.

În cursul zilei de marți, 27 februarie, el va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, notează Digi24. Femeia atacată se află în continuare în stare destul de gravă la spital, la terapie intensivă și nu poate în acest moment să dea declarații.

26-02-2024
12:15

Suspectul care a atacat-o pe tânăra din Centrul Vechi este cetățean străin. Victima ar fi o prostituată

Apar informații noi și extrem de importante în urma incidentului din weekend, petrecut în Centrul Vechi al Capitalei. Se pare că suspectul prins de poliție se afla într-un apartament din Sectorul 2, când oamenii legii l-au luat pe sus.

Acesta este un bărbat originar din Republica Moldova, venit în țara noastră. A fost dus la audieri la Serviciul Omoruri. Date din anchetă citate de Observator News spun că victima ar fi prostituată, iar autorul ar fi apelat la serviciile ei.

Suspectul a fost prins cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. După audieri, bărbatul ar putea fi reținut, în cazul în care procurorii au suspiciuni rezonabile că el ar fi comis fapta.

26-02-2024
09:28

Un prim suspect în cazul agresiunii tinerei de 25 de ani, petrecută în Centrul Vechi, a fost prins

După mai bine de 24 de ore, un prim suspect în cazul agresiunii petrecute în weekend în Centrul Vechi a fost prins de poliție. Individul în cauză va fi audiat și urmează să se stabilească dacă el este agresorul sau sunt mai multe peroane implicate.

Acest bărbat a fost identificat pe baza imaginilor de pe camere. Autoritățile fac în continuare verificări și ridică mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă.

În ceea ce o privește pe victimă, fata de 25 de ani, starea acesteia este stabilă. Tânăra va rămâne internată câteva zile, pentru investigaţii suplimentare şi tratament, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, notează Agerpres.

Atacatorii tinerei de 25 de ani din Centrul Vechi, desfigurată și lăsată într-o baltă de sânge într-un bloc, încă liberi pe străzile din București. Ultimele decizii ale poliției.

Suspecții care au atacat și desfigurat o tânără de 25 de ani, în Centrul Vechi, încă sunt liberi pe străzile Capitalei

Un incident de-a dreptul şocant a avut loc în weekend, în centrul Capitalei. O femeie a fost desfigurată în bătaie şi abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi. Vorbim de o zonă extrem de populară printre turiștii străini.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, la faţa locului au fost chemaţi medicii de la Salvare. La sosirea ambulanţei, victima era în stare de şoc şi nu a fost capabilă să comunice cu salvatorii. În prezent, femeia se află în internată într-o unitate medicală din Capitală.

Fata a fost internată în stare gravă la spitalul Universitar. Medicii spun că este un miracol faptul că a supraviețuit. Victima a fost găsită la ora 04:40 dimineața, în curtea interioară a unei clădiri de pe strada Covaci din Centrul Vechi al Capitalei. Un bărbat a fost cel care a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

Potrivit Observator News, tânăra de 25 de ani ar fi trecut prin momente de coșmar. Ea ar fi strigat după ajutor, însă cei care locuiau în bloc au ieșit cu întârziere și au sunat la 112.

Primii care au ajuns la intervenţie au fost doi agenți de la poliţia locală. Ei au chemat ambulanța. Îngrijorător este faptul că, la mai bine de 24 de ore de la incident, atacatorii fetei încă sunt în libertate.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază a anchetei, anchetatorii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a încerca să identifice cine sunt agresorii. De asemenea, oamenii legii pun cap la cap toate elementele pentru a reconstitui momentele dinaintea atacului.

Din datele culese până acum, polițiștii merg pe pista conform căreia fata a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe fată, în dimineața atacului, fața și hainele îi erau acoperite de sânge. Ea nu a putut spune cine a agresat-o. În primă fază, tânăra nu a fost identificată, pentru că nu avea asupra ei niciun document.

ADVERTISEMENT
Tags: