News

Caz înfiorător în București. O tânără a fost desfigurată și lăsată într-o baltă de sânge într-un bloc din Centrul Vechi

Caz șocant în București, aici unde o tânără a fost desfigurată și abandonată într-un bloc din Centrul Vechi. Agresorii, căutați de polițiști.
25.02.2024 | 19:59
Caz infiorator in Bucuresti O tanara a fost desfigurata si lasata intro balta de sange intrun bloc din Centrul Vechi
Tânără lăsată într-o baltă de sânge într-un bloc din Centrul Vechi. colaj Fanatik/ Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tânără a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost desfigurată și lăsată într-o baltă de sânge într-un bloc din Centrul Vechi al Capitalei. Agresiunea ar fi avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Tânără agresată și abandonată într-un bloc din Centrul Vechi

Cazul șocant a fost raportat de un bărbat care a găsit-o pe fată, duminică dimineața, la ora 04:40, în scara blocului, de pe strada Covaci. Acesta a sunat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj medical.

ADVERTISEMENT

Oamenii din zonă spun că au auzit țipetele și strigătul de ajutor al tinerei, însă nu au îndrăznit să iasă din locuințe până când atacatorii nu au plecat. La locul solicitării a ajuns o ambulanță, dar și un echipaj de poliție.

“Persoană de sex feminin, între 20-30 de ani, cu faţa tumefiată. Baltă de sânge, 30 de centimetri minim! Minim pierdut jumătate de litru de sânge!”, a spus cel care a sunat la 112, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

Victima se afla în stare de șoc și nu a putut oferi informații cu privire la persoanele care au agresat-o. Un martor susține că, la un moment dat, s-a vehiculat că ar fi fost vorba chiar de o tentativă de crimă. Tânăra a fost transportată la Spitalul Universitar, fiind în stare extrem de gravă.

Totodată, identitatea fetei nu a putut fi stabilită, deoarece nu avea niciun act asupra ei. Din primele informații, tânăra ar avea în jur de 25 de ani. La această oră, agresorii sunt căutați de polițiști.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii încearcă să obțină imagini de pe camerele din supraveghere din zona cu pricina și sunt în alertă, având în vedere că în Centrul Vechi vin foarte mulți tineri și turiști străini pentru a petrece în weekend.

Polițiștii desfășorară cercetări pentru a afla în ce împrejurări a avut loc incidentul grav. Este posibil ca fata să fi fost atacată la întâmplare pe stradă. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor.

ADVERTISEMENT

O femeie a fost găsită în stare gravă, în casa unui bărbat

Un alt incident șocant a avut loc, în urmă cu doar câteva zile, în localitatea Vetrişoaia din județul Vaslui. O femeie a fost găsită în comă, cu capul spart, în casa unui bărbat. Ea a fost preluată de urgență de un elicopter SMURD și transportată la un spital din Iași.

Potrivit medicilor, starea femeii este critică. Bărbatul în locuința căreia a fost găsită are 66 de ani. Polițiștii bănuiesc că acesta a agresat-o și au deschis dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

 

ADVERTISEMENT