Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Indolentul Betancor face valuri. „Sper să nu ajung să vorbesc urât de un jucător”

Cristi Balaj, avertisment pentru Jefte Betancor! Spaniolul, revenit la CFR Cluj în această vară, nu a confirmat că este un jucător de valoarea multiplei campioane a României.
25.10.2023 | 11:12
Indolentul Betancor face valuri Sper sa nu ajung sa vorbesc urat de un jucator
Jetfe Betancor, dezamăgirea sezonului la CFR Cluj. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu a dat lovitura cu Jefte Betancor. Atacantul spaniol nu confirmă la fosta campioană, având prestații slabe. De la revenirea la echipă, din vară, acesta a marcat un singur gol, deși când a fost transferat de la Farul Constanța acesta era un veritabil golgheter.

Jefte Betancor, dezamăgire la CFR Cluj

După meciul cu Oțelul Galați, HORIA IVANOVICI a remarcat, în sensul negativ, un fotbalist de la CFR Cluj. Aceasta este Jefte Betancor, jucător care, anul trecut, a rezistat doar câteva săptămâni sub comanda lui Dan Petrescu. Moderatorul l-a întrebat pe Cristi Balaj ce se întâmplă cu atacantul spaniol.

ADVERTISEMENT

Mă uitam, știi cine nu îmi place și sunt foarte dezamăgit de el? Ca privitor, nu îmi place cum a intrat în acest campionat, ca atitudine, mi se pare indolent, Jefte Betancor.

Atitudinea nu îmi place. Te aștepți mereu la el să facă diferența și nu o face niciodată”, i-a spus HORIA IVANOVICI lui Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Președintele ardelenilor a reacționat imediat, spunând că acesta a ratat o ocazie mare în meciul cu Oțelul Galați. El spune că nu va vorbi niciodată de rău jucătorii echipei sale.

Jefte a avut acea pasă, parcă Otele i-a dat o pasă, aia este o ocazie imensă, acolo trebuie să o simți. Evit să vorbesc despre jucători, negativ nu voi vorbi niciodată negativ de jucători.

ADVERTISEMENT

Accept opiniile, le ascult, dar sper să nu ajung sau să nu fiu nevoit să vorbesc urât de jucători. A fost ocazie mare, doar acolo putea să ajungă mingea în cel mai fericit caz”, a spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Jefte Betancor a revenit la CFR Cluj după ce i-a expirat împrumutul de la Pafos, din Cipru. 13 meciuri, un gol și două pase de gol a adunat pentru ardeleni, în acest sezon.

ADVERTISEMENT

În România a mai jucat la Farul Constanța și FC Voluntari. SV Ried, Arandina, CD-Eldense, Worwarts, Stadl-Paura, Mattesburg, Ontinyent, Hercules și UD Las Palmas sunt echipele pentru care a mai evoluat acesta.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Jefte Betancor, dezamăgirea sezonului la CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: