Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Informație de ultimă oră despre vedeta Alex Mitriță. Craiova tremură! Exclusiv

Universitatea Craiova joacă în această etapă cu UTA Arad. Din informaţiile FANATIK, sunt şanse mari ca din acest meci să lipsească Alex Mitriţă, care ar putea fi menajat după lovitura încasată în meciul din etapa trecută.
18.08.2023 | 12:45
Informatie de ultima ora despre vedeta Alex Mitrita Craiova tremura Exclusiv
Informație de ultimă oră despre vedeta Alex Mitriță. Craiova tremură! Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va evolua vineri seara, de la ora 21:30, împotriva celor de la UTA Arad, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii vin după o victorie muncită pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 4-1.

Informație de ultimă oră despre vedeta Alex Mitriță: “Are şanse mari să nu joace diseară”

Horia Ivanovici a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGALaurenţiu Reghecampf ar putea începe meciul cu UTA Arad fără Alex Mitriţă. Vedeta oltenilor va fi menajată după lovitura încasată la Iaşi:

ADVERTISEMENT

“Avem şi o informaţie de ultimă oră, în exclusivitate. Alex Mitriţă are şanse mari să nu joace diseară. A fost lovitura aia, nu este nimic grav, dar nu vor să rişte. Derby-ul zilei este în Bănie, Universitatea Craiova cu UTA.

Sunt şanse importante ca Mitriţă să nu fie titular în această seară cu UTA. Nu este nimic grav, dar nu vor să rişte, să facă vreo recidivă şi apoi să îl piardă 2-3 săptămâni sau poate chiar mai mult. A fost povestea de la Iaşi”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mitriţă s-a accidentat cu Poli Iaşi: “Am simțit o contractură”

În etapa trecută, Alex Mitriţă le-a dat emoţii fanilor când a cerut schimbare în finalul primei reprize de la Iaşi, din cauza unei accidentări la coapsă. Işfan a fost trimis la încălzire, dar până la urmă, atacantul a continuat.

Iar în a doua repriză, Mitriţă a dat tonul revenirii oltenilor, care erau conduşi cu 0-1. A pasat excepţional la golurile de 1-1 şi 2-1 şi a marcat golul de 3-1. La finalul meciului, fotbalistul a declarat:

ADVERTISEMENT

“O victorie meritată, un efort foarte mare. Am simțit o contractură. A doua repriză, am discutat în vestiar, am analizat ce am facut gresit in prima repriza si am făcut opusul.

Îmi doresc să ajung la națională. UTA e o echipă grea, cu tradiție, trebuie să ne gândim bine la ce avem de făcut. Suntem bucuroși când câștigăm”, a spus Mitriţă.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Alex Mitriţă nu joacă împotriva celor de la UTA Arad

ADVERTISEMENT