Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Informații de culise: ce se întâmplă cu Djokovic?! Reacția lui Gigi Mustață

Gigi Mustață a vorbit despre situația lui Damjan Djokovic la FCSB, despre care spune că este bucuros la echipă și că nu are probleme.
03.10.2023 | 22:39
Informatii de culise ce se intampla cu Djokovic Reactia lui Gigi Mustata
Ce se întâmplă cu Damjan Djokovic. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Liderul de galerie al FCSB-ului a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre faptul că atmosfera din jurul echipei este una bună și că jucătorii sunt supărați doar pentru egalul cu Universitatea Cluj, scor 2-2.

Ce se întâmplă cu Damjan Djokovic

Gigi Mustață, liderul de galerie al FCSB-ului, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situația lui Damjan Djokovic, spunând că atmosfera la echipă este bună.

ADVERTISEMENT

„E o atmosferă plăcută între ei, dacă au prins și ei o zi grea, trebuie să dăm în ei cu pietre? Nu cred că e supărat Djokovic. Ieri când am fost la bază dimineață a fost bine. Ei râd, glumesc între ei, atmosfera e bună.

Poate o fi supărat de rezultat, că n-au luat băieții trei puncte, că ei sunt ambițioși și vor să câștige orice meci și bravo lor!”, a mai spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Mustață îi ia apărarea lui Chipciu

Gigi Mustață a vorbit și despre Alex Chipciu, despre care a spus că nu merita să fie înjurat de fanii lui CSA Steaua la meciul din Cupă cu Universitatea Cluj, pierdut de „militari”, scor 1-3:

Ați văzut aseară cum a fost primit un fotbalist care a făcut ceva pentru clubul ăsta, care a făcut campionate și cântam, în timpurile alea, împreună, nordul și sudul, eram fericiți când luam campionatul.

ADVERTISEMENT

Să ajungi să îl jignești pe Chipciu, să jignești jucătorii care nu îți convin ție. Adi Popa a plecat de la CSA Steaua la Reading. Când l-a luat Gigi de la Chiajna, el a venit la Bacău, nu la Steaua (n.r. FCSB).

Noi niciodată nu am îndrăznit să îl înjurăm, asta e opinia lui. Ce înseamnă, să îi înjurăm pe Bumbescu, Iovan sau Lăcătuș? Nu poți să înjuri un jucători că nu e în asentimetul tău”.

ADVERTISEMENT

„Cântau împreună cu noi pe stadion. E jenant, lasă omul să își facă treaba. Și eu acum, când a zis Adi Popa că a vorbit cu cineva care e sursă sigură, adică care e de încredere, și când mi-a zis cu cine a vorbit am căzut pe jos. Acel cineva a zis că Steaua e CSA, că au câștigat în instanță”, a mai spus Gigi Mustață.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

CULISE | Ce se intampla cu Djokovic | REACTIA lui Gigi Mustata

ADVERTISEMENT