Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Nu poți să-l înjuri pe Chipciu! Cum ar fi să-l înjurăm pe Lăcătuș?” Mustață, reacție devastatoare

Gheorghe Mustață a vorbit despre primirea lui Alexandru Chipciu pe Arena Națională, dar și despre înjurăturile primite de acesta din partea Peluzei Sud.
03.10.2023 | 19:56
Nu poti sal injuri pe Chipciu Cum ar fi sal injuram pe Lacatus Mustata reactie devastatoare
Gheorghe Mustață, mesaj pentru Peluza Sud după primirea lui Alex Chipciu pe Arena Națională. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Mustață a vorbit despre aprecierea pe care Peluza Nord o are față de Alexandru Chipciu, fost jucător al echipei, component al ultimei echipe românești ce atingea grupele UCL.

Mustață sare în apărarea lui Chipciu și o atacă pe CSA Steaua

Liderul Peluzei Nord spune că, indiferent de parcursul pe care îl au foștii jucători ai echipei în carieră, el și colegii săi îi susțin deoarece, atunci când erau la echipă, s-au bucurat împreună de performanțe.

ADVERTISEMENT

El spune că Peluza Sud nu are de ce să îl înjure pe Alexandru Chipciu pentru comentariile lansate la adresa CSA Steaua, deoarece au cântat și s-au bucurat alături de el.

Mustață dă exemplul lui Adrian Popa, fost jucător la FCSB, care a ajuns la CSA Steaua și care susține că echipa armatei este Steaua istorică. Deși nu este de acord cu acesta, Mustață nu l-a înjurat niciodată.

ADVERTISEMENT

Ați văzut aseară cum a fost primit un fotbalist care a făcut ceva pentru clubul ăsta, care a făcut campionate și cântam, în timpurile alea, împreună, nordul și sudul, eram fericiți când luam campionatul. Să ajungi să îl jignești pe Chipciu, să jignești jucătorii care nu îți convin ție. Adi Popa a plecat de la CSA Steaua la Reading.

Când l-a luat Gigi de la Chiajna, el a venit la Bacău, nu la Steaua (n.r. FCSB). Noi niciodată nu am îndrăznit să îl înjurăm, asta e opinia lui. Ce înseamnă, să îi înjurăm pe Bumbescu, Iovan sau Lăcătuș? Nu poți să înjuri un jucători că nu e în asentimetul tău.

ADVERTISEMENT

Cântau împreună cu noi pe stadion. E jenant, lasă omul să își facă treaba. Și eu acum, când a zis Adi Popa că a vorbit cu cineva care e sursă sigură, adică care e de încredere, și când mi-a zis cu cine a vorbit am căzut pe jos. Acel cineva a zis că Steaua e CSA, că au câștigat în instanță.

I-am zis că sunt de acord cu tine, ați luat un nume și o emblemă. Nu înseamnă că tu continui activitate. Și echipe din Austria, Germania, și-au schimbat numele, dar sunt tot același club. Tu, dacă îți schimbi numele,te treci pe nevasta ta, nu mai ești Adi Popa? Noi niciodată nu o să îl jignim, nu o să îi răspundem dacă va fi vreodată pe stadion, jucător.

ADVERTISEMENT

Prin respect câștigi respect. Răchită e în studio? Răchită are campionate câștigate câți ani de stadion nu au ei. Eu vă spun garantat 100% că dacă el merge pe stadion îl înjură”, a spus Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

Ceva mai târziu, Mustață a revenit la subiectul Alexandru Chipciu, fiind bucuros că am putut să încurajeze un jucător care a fost atât de important pentru echipă.

Cu Chipciu a fost foarte frumos. I-am strigat numele, l-am încurajat, bravo lui. I-am făcut un banner pe care îl merita. Un jucător de fotbal care a făcut performanță nu poate fi înjurat”, a mai spus Gheorghe Mustață.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Gigi Mustață, despre Alexandru Chipciu

ADVERTISEMENT