Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Spuneți-i lui Bergodi: ăștia sunt baieții din față”. Patronul FCSB a decis titularii pentru derby

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Bergodi înainte de FCSB - Rapid. Patronul liderului din SuperLiga a decis titularii pentru derby.
31.10.2023 | 08:37
Spunetii lui Bergodi astia sunt baietii din fata Patronul FCSB a decis titularii pentru derby
„Spuneți-i lui Bergodi: ăștia sunt baieții din față”. Patronul FCSB a decis titularii pentru derby. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat titularii pentru derby-ul cu Rapid, programat duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30. Patronul FCSB-ului i-a transmis lui Cristiano Bergodi cine va juca în atac împotriva giuleștenilor.

Gigi Becali, mesaj pentru Cristiano Bergodi: „Ăștia sunt baieții!”

FCSB are de unde alege pentru derby-ul cu Rapid. Toți jucătorii de atac ai vicecampioanei, Coman, Băluță, Rotariu, Tavi Popescu, Miculescu și Compagno, sunt apți pentru cea mai tare partidă din ultima etapă a turului sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Patronul liderului din SuperLiga a ironizat româna vorbită de Cristiano Bergodi, dar nu a vrut să spună cu exactitate cine va începe titular în atacul FCSB-ului la partida de pe Național Arena, care se anunță sold-out! Marea surpriză ar putea fi conaționalui lui Bergodi, Andrea Compagno.

„(n.r. – o să aveți 3 jucători în față foarte buni, Băluță, Rotariu și Coman) Acum tu vrei să mă tragi de limbă să îți zic cine joacă? Bine, mă, așa o să fie. Bine, tată, spune-i lui Bergodi, ăștia sunt baieții din față. Aștia 3 sunt baieții care o să joace.

ADVERTISEMENT

(n.r. – doar nu o să joace Compagno) De unde știi? Poate joacă Compagno. Poate joacă baieții Compagno. Ăștia sunt baieții”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Tavi Popescu, bătut în cuie la FCSB: „Jucătorul valoros ține de minge”

Rămâne de văzut pe ce poziție va evolua Tavi Popescu. Patronul FCSB a anunțat că „decarul” roș-albaștrilor, care cândva intrase în dizgrație, nu va mai fi schimbat de acum înainte.

ADVERTISEMENT

„Atâta timp cât echipa are ocazii și atâta timp cât echipa joacă nu sunt supărat. Numai că eu trag niște concluzii. Tavi Popescu, chiar dacă nu e în formă, lasă-l pe jucătorul valoros în teren.

Jucătorul valoros o să-ți țină posesia mingii. Dacă îl bagi pe unul nevaloros, nu mai îți ține nici posesia, nu mai face nici faza ofensivă, nici pe cea defensivă. Nu mai poți să ai posesia. Nu ai posesia, e mingea la adversar. 

ADVERTISEMENT

Am învățat și eu asta acum. Lasă jucătorul valoros în teren. Pasează, driblează, e mingea la tine. Am băgat pe Ganea, pe Miculescu, pe Compagno, trei jucători, iar mingea nu mai era la noi.

Niciunul nu are tehnică, asta e părerea mea. De-acum încolo așa o să fac. Trag niște concluzii. De ce să nu fie mingea la mine? Mi-a zis Meme: ‘Băi, Gigi, păi nu are cum să fie mingea la tine dacă nu ai jucători valoroși în teren și pui jucători nevaloroși

Tu vrei să ții de scor, dar ei nu fac nici faza defensivă bine pentru că se ascund de joc, le e frică și nu fac nici posesie’. Măcar stau în defensivă și apără rezultatul. Jucătorul care nu are valoare îi e frică și se ascunde de joc. 

Sunt mulți, nu le dau nume. Eu am văzut cam cine se ascunde de joc. Pe unul îl vedeți că e super jucător, dar se ascunde. Nu vreau să dau nume, dar o să vedeți în vară cine se ascunde și cine nu.

(n.r. Djokovic) Nu știu, nu vreau să zic. (n.r. Tavi Popescu) Pe el nu-l scot că trebuie să fie mingea la mine, dacă-l bag pe Ganea se ascunde de joc”, au fost declarațiile lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA HORIA IVANOVICI se vede LIVE și exclusiv, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT