Life

Informații de ultimă oră despre Dan Ciotoi, operat de urgență. Băiatul artistului, în exclusivitate pentru FANATIK: ”Zile critice”

Dan Ciotoi, tăticul manelelor din România se află internat la spital după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale.
15.12.2023 | 12:00
Informatii de ultima ora despre Dan Ciotoi operat de urgenta Baiatul artistului in exclusivitate pentru FANATIK Zile critice
Dan Ciotoi, operat de hernie. Fiul artistului a dezvăluit în ce stare se află. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Dan Ciotoi a ajuns la spital, acolo unde solistul de la Generic a fost supus unei operații, potrivit informațiilor oferite în spațiul public de fiul său, Liviu. FANATIK a aflat informații de ultimă oră despre starea de sănătate a cântărețului îndrăgit de o țară întreagă.

Cum se simte acum Dan Ciotoi. Liviu, fiul artistului, primele declarații făcute pentru presă: „Vor fi zece zile critice”

Liviu, băiatul lui Dan Ciotoi, a spus că solistul de la trupa Generic se simte mai bine după intervenția pe care a avut-o de curând și că acum trebuie să urmeze o recuperare. Următoarele 10 zile vor fi critice.

ADVERTISEMENT

„Acum se simte mai bine. A avut niște complicații. A avut o hernie ombilicală. Ce rog frumos: eu nu am vrut să fac subiect pentru pagini de Facebook din tatăl meu și conținut pentru orice pagină. Am atât de multe mesaje de la necunoscuți, de la oameni care nu vrea decât să-și creeze conținut și doar atât. Nu l-au căutat pe tata cât era în putere.

Sunt atâția oameni care mă sună sau scriu pe care nu-i cunosc, ba chiar au ajuns să-mi spună mie că nu-i frumos că țin secrete informațiile despre tata. Sunt oameni cu care nu am avut tangențe niciodată și-mi bat obrazul acum că nu le-am dat detalii despre tata… 

ADVERTISEMENT

Pentru mine e o problemă de sănătate în familie. Mâine dacă aș cere să se doneze 2 euro celor care ascultă Dan Ciotoi, nu știu câți euro aș aduna… Dar la știri dau toți buzna. Când vine sărbătorile e aglomerație pe coridoarele televiziunilor, iar în rest dă-i cu dramă și politică. Vor fi zece zile critice, căci așteptăm să vedem cum decurge procesul de recuperare”, sunt singurele declarații făcute de băiatul lui Dan Ciotoi, în exclusivitate pentru FANATIK.

Colegii de breaslă ai lui Dan Ciotoi, mesaje de susținere în mediul virtual

Mai mulți colegi de breaslă au reacționat la vestea că Dan Ciotoi se află pe mâinile medicilor. Prietenii și cunoștințele din lumea artistică au vrut să transmită gânduri bune și rugăciuni. Printre cei care au reacționat imediat au fost Carmen Șerban, Cristi Rizescu, Mihalis Dumitrache și Stelică Puștiu.

ADVERTISEMENT

Încă nu se cunosc informații legate de starea de sănătate a artistului, în afară de informațiile prezentate publicului, prin intermediul unui scurt videoclip, de către fiul său.

„Bunul Dumnezeu să te țină sub ocrotirea Lui”, a scris Carmen Șerban la postarea de acum câteva zile în care Dan Ciotoi a afișat o poză de pe patul de spital, înainte de operație.

ADVERTISEMENT

„Maestre, îți doresc multă sănătate!; Sănătate, om bun”, au scris și Stelică Puștiu și Mihalis la fotografia cu Dan Ciotoi dinainte de operație.

Fiul artistului a dat alarma

„Numele meu este Liviu Ciotoi. Sunt fiul lui Dan Ciotoi de la formația Generic. Și vreau să vă anunț și pe voi, că poate ajunge la urechile celor cu care avem colaborări și urma să cântăm la evenimente. Tatăl meu a fost operat de urgență.

Este la Terapie Intensivă. Nu știu să vă spun mai multe detalii. Așteptăm să se trezească și să dea Dumnezeu să fie bine. Pot în schimb să vă spun că, în perioada următoare, până la sfârșitul primăverii, nu o să ne putem prezenta la niciun eveniment. Nu avem cum”, a transmis Liviu, fiul lui Dan Ciotoi.

Dan Ciotoi trebuia să pornească la anul într-un turneu american, însă din cauza problemelor medicale, acesta nu va mai ajunge în Statele Unite în luna ianuarie, așa cum era stabilit.

În 2017, Ciotoi a fost operat după ce i-au descoperit o tumoră benignă

Nu este prima oară când tăticul manelelor ajunge pe mâinile doctorilor. Acum câțiva ani, o știre despre artist i-a făcut pe toți să se gândească la ce era mai rău. Artistul fusese operat de o tumoră benignă, după mai multe analize medicale amănunțite.

Operația la care a fost supus în 2017 a fost una reușită. Ciotoi a aflat că e ceva în neregulă, atunci, după un control la ORL, făcându-și apoi și o ecografie. A fost pusă în discuție, la acea vreme, inclusiv posibilitatea ca artistul să nu mai poată cânta, însă soarta a avut alte planuri și a revenit ulterior pe scenă.

În toamna lui 2017, Dan Ciotoi a ajuns la un spital din Cluj pentru a scăpa de tumora care s-a dovedit a fi benignă, în urma unei biopsii. „Am căutat o clinică pentru operație. Am fost și la București, la facultatea de stomatologie, dar și cei de acolo sunt prea ocupați. Apoi m-a sunat un prieten, și el cu probleme. Mi-a spus de domnul doctor Lung de la Cluj”, povestea Dan Ciotoi în 2017.

ADVERTISEMENT