Sport

Înfrângerea cu U Cluj a fost presimțită în ziua meciului: “Rapid îl schimbă pe Messi, nu Messi pe Rapid”

Rapid a reușit să se împiedice în campionat atunci când conta mai mult. Echipa lui Bergodi a pierdut cu 2-3 duelul cu U Cluj și a ratat șansa de a trece pe locul 2.
28.11.2023 | 20:55
Infrangerea cu U Cluj a fost presimtita in ziua meciului Rapid il schimba pe Messi nu Messi pe Rapid
Oficialul Rapidului care A PREVESTIT INFRANGEREA cu U Cluj “Un ADN NENOROCIT”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

În fața unui stadion plin, Rapid a produs dezamăgirea etapei. Giuleștenii au pierdut cu  2-3 partida cu U Cluj după ce au condus cu 2-0. Formația lui Bergodi a luat piciorul de pe pedală și a scăpat printre degete o victorie care ar fi dus-o pe locul 2.

Rapid se luptă cu istoria

“Am jucat ca fiecare dintre rapidiști. Am jucat acolo în tribună, am jucat inimile la propriu. Ce pot să spun. Stăteam cu un coleg și eu vin din garda veche. Și stăteam cu un coleg la masă cu vreo 4 ore înainte de meci și vorbeam între noi, bătrânii.

ADVERTISEMENT

Chiar eram la masă la prietenul nostru rapidisit. Și chiar vorbeam la masă mâncând din pilaf că eu sunt foarte liniștit acum, pentru că diseară o să pierdem. Pentru că noi nu știm să câștigăm atunci când trebuie să treci pe locul doi.

După meci erau băieții la galerie, iar galeria ca de obicei, hai, veniți încoace. Și eu cu colegul meu ne uitam pe teren și spuneam că am avut dreptate. Și de ce spun, îmi argumentez ceea ce spun. În 35-36, Rapid era prima dată când trăgea la titlu cu argumente, echipă puternică, bani, tot ce trebuie”, a spus Lucian Ionescu.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu Universitatea Cluj a venit la fix pentru rivalele de pe podium. În urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 2 lungimi distanță de giuleșteni, în timp ce FCSB s-a distanțat la 7 puncte de Rapid grație victoriei în fața lui Dinamo, scor 1-0.

Bergodi a ajuns la 3 înfrângeri în Superliga

“Era la un punct în spatele lui Venus și la egalitate de puncte cu Ripensia. Cele două jucaseră și pierduseră. Rapid avea meci la Crișan Oradea, care nu bătuse de 10 meciuri. Era în spectrul falimentului, iar jucătorii nu se antrenau de o lună.

ADVERTISEMENT

Federația, ca să nu strice competiția, le-a dat bani pentru acest meci, dar nu se știa dacă jucătorii vor dori să intre pe teren. Rapid s-a deplasare la Oradea, nu exista pe atunci tehnologia de acum, iar ziariștii aveau corespondeți, ziarele din București.

Au sunat la ora terminării meciului să întrebe dacă s-a jucat meciul. Au întrebat dacă s-a jucat meciul și cât s-a terminat. Corespondenții au spus 3-2, iar ziariștii s-au întrebat de ce a învins Rapid așa greu. Au aflat că a învins Oradea, deci surpriza campionatului. 

ADVERTISEMENT

Rapid a rămas în spatele lui Venus, 10 meciuri la rând după, Oradea le-a pierdut pe toate, a retrogradat, iar Rapid a pierdut campionatul. Este un nenorocit în ADN-ul Rapidului. La Rapid și jucătorii care vin din străinătate, chiar și Messi, nu schimbă Rapidul, Rapid îi schimbă pe ei”, a completat Lucian Ionescu.

“Suflet de rapidist” este disponibilă LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO în fiecare marți, la ora 13:30, imediat după emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Dezbaterea este asigurată de către Robert Niță, iar experiența sa poate fi savurată în premieră pe canalul de YouTube FANATIK.RO și pe pagina de Facebook a lui Horia Ivanovici în fiecare joi, la ora 10:30.

Rapid se lupta cu istoria

ADVERTISEMENT