Life

Îngrijorare în casa Mireasa după ce una dintre concurente a ajuns la spital. I s-a făcut brusc rău!

Andrei de la Mireasa a trecut prin clipe de coșmar după ce a aflat că logodnica lui, Yana, a ajuns la spital. Tinerei i s-a făcut brusc rău în timpul unei convorbiri telefonice.
30.06.2022 | 16:59
Ingrijorare in casa Mireasa dupa ce una dintre concurente a ajuns la spital I sa facut brusc rau
Concurenții de la Mireasa au aflat vești despre starea Yanei. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Yana, una din fostele concurente ale actualului sezon Mireasa, recent ieșită din casă, a avut niște probleme de sănătate chiar în timpul unui videocall cu iubitul ei, în continuare prezent în reality-show.

Yana l-a îngrijorat pe Andrei de la Mireasa

Andrei și mama lui s-au panicat foarte tare când au aflat că Yana a ajuns la spital. Pentru a se liniști, producătorii reality-show-ului i-au oferit posibilitatea lui Andrei să afle în continuare informații despre starea de sănătate a logodnicei sale.

ADVERTISEMENT

Acesteia i s-a făcut brusc rău, fix în timp ce vorbea cu Andrei. Băiatul a văzut apoi imagini cu ea în ambulanță, în drum spre spital. Întreaga poveste a ridicat însă semne de întrebare în cazul anumitor concurenți.

Dacă Andrei era extrem de îngrijorat, Alina, partenera lui Valentin, a pus la îndoială totul, crezând că este o farsă. După ce a ajuns la spital, Yana l-a sunat din nou pe Andrei și l-a rugat să nu își facă griji deoarece nu are nimic grav.

ADVERTISEMENT

„Am aici oameni care au grijă de mine. Să nu îți faci griji, te rog!”, i-a spus Yana lui Andrei.

„Acasă o să am eu grijă de tine”

„Acasă o să am eu grijă de tine, ai să vezi!”, a zis apoi Andrei. Când concurenții au văzut conversația dintre cei doi au vărsat câteva lacrimi, fiind extrem de emoționați de felul în care a decurs dialogul dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Și mama lui Andrei, doamna Mioara, a vorbit despre situația Yanei, dar și despre perechea pe care o formează cu moldoveanca. „Îl văd mai supărat, mai afectat. Îi simte lipsa Yanei. Numai Dumnezeu știe ce va fi cu această relație. Dacă Andrei își dorește să se căsătorească, eu sunt de acord. Cred că și familia are o părere bună”, a spus doamna Mioara.

Nu este foarte clar dacă Yana se va întoarce sau nu în casă, momentan fiind nevoită să umble pe la medici din cauza problemelor de sănătate provocate de stres.

ADVERTISEMENT