News

Inima lui Alexandru s-a oprit pentru totdeauna. Coșmarul prin care a trecut tânărul: “Mami, vino, te rog, că nu mai pot”

Alexandru avea doar 27 de ani, iar mama lui spera că tânărul va avea o viață de vis. Din păcate, o tragedie fără precendent a urmat.
19.03.2023 | 15:38
Inima lui Alexandru sa oprit pentru totdeauna Cosmarul prin care a trecut tanarul Mami vino te rog ca nu mai pot
Povestea emoționantă a lui Alexandru. Sursă foto: sanatateinfo.md / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru este protagonistul unei povești extrem de emoționante. Tânărul avea 27 de ani și a ajuns la mama sa în Italia, așa cum își dorea femeia de multă vreme. Visul lor cea însă să fie spulberat de un diagnostic cumplit primit din partea medicilor.

Diagnosticul primit de Alexandru din partea medicilor

Povestea lui Alexandru și a mamei sale a început în toamna anului trecut. Tânărul i-a povestit atunci femeii că are o mică problemă, care devine din ce în ce mai deranjantă. Deși observase de mult acest detaliu, mama lui Alexandru a preferat să nu-l întrebe prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Când au început durerile însă, femeia și fiul ei au mers de urgență la spital. Acolo, tânărul a fost internat, iar a doua zi a fost și operat de medici. După 40 de zile, timp, pentru că atât a durat să vină rezultatul citologic, Alexandru se simțea din ce în ce mai rău.

Tânărul acuza probleme la plămâni, răceală, spunea că a scuipat sânge, pentru ca mai apoi, mama acestuia să afle că tânărul avea deja metastaze la plămâni. ”Era 20 septembrie. A venit la mine și mi-a spus: „Mamă, eu am o problemă la un testicul”. Eu văzusem că era umflat, dar nu am îndrăznit nici eu să-l întreb detalii. (…)

ADVERTISEMENT

În acea zi de 20 septembrie Alexandru a avut dureri mai acute și i-a spus: „Mamă, nu știu ce să fac”. „Seara, la ora 20:00, a fost internat în spital, secția urologie, iar a doua zi dimineața pe 21 septembrie a fost operat”, povestește mama tânărului, potrivit sanatateinfo.md.

Mama tânărului i-a fost alături până în ultimul moment

Alexandru a făcut prima chimioterapie chiar de ziua lui, pe 4 noiembrie, când a împlinit 27 de ani. Tânărul era extrem de speriat și nici medicii nu mai știau ce să îi facă, povestește mama acestuia. Fiul ei i-a transmis și un mesaj, iar femeia a venit de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

L-a ținut de mână ore în șir până când a fost intubat, iar mai apoi, aceasta i-a spus fiului ei că are un chist pe un plămân care trebuie îndepărtat. Și-a sărutat pe frunte fiul, acesta a plâns și nu a mai spus nimic.

”Alexandru mi-a scris mesaj: „Mami, vino te rog că nu mai pot”. L-am ținut de mână ore în șir până l-au intubat. (…). Cum mă ținea de mână, eu i-am spus: „Mami, eu sunt cu tine” și l-am sărutat pe frunte și pe mânuță și i-am spus că sunt lângă el și că o să ne întoarcem înapoi, iar lui i-au curs doar lacrimi și nu a zis nimic.”, a mai povestit aceasta.

ADVERTISEMENT

Câteva zile mai târziu însă, pe 9 noiembrie, inima lui Alexandru s-a oprit pentru totdeauna. Mama tânărului spune însă că nu s-a lăsat descurajată nici măcar un moment. Aceasta a sperat până în ultima zi că fiul ei se va face bine și că nu va ajunge în punctul în care îl va pierde.

Menționăm faptul că nu puține sunt cazurile în care tinerii ajung la un diagnostic crunt, la o vârstă fragedă. O tânără de doar 24 de ani, care se simțea mereu obosită a aflat la rândul ei că suferă de cancer. De mai bine de șase ani însă, aceasta continuă să lupte cu boala. 

ADVERTISEMENT
Tags: