Sport

Înlocuitorul lui Ngezana la Kaizer Chiefs, ucis într-un jaf în Africa de Sud!

Kaizer Chiefs se află într-o situație cumplită, după ce fundașul central adus pentru a-l înlocui pe Ngezana a fost ucis într-un jaf armat, chiar în țara sa natală, Africa de Sud.
04.04.2024 | 18:55
Inlocuitorul lui Ngezana la Kaizer Chiefs ucis intrun jaf in Africa de Sud
Fotbalist al lui Kaizer Chiefs, ucis în Africa de Sud într-un jaf armat / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Luke Fleurs, fundaș central al lui Kaizer Chiefs, a fost adus pentru a-l înlocui pe Ngezana, recent accidentat în partida cu Farul pentru FCSB. Adus de la SuperSport United, Fleurs și-a găsit sfârșitul pe 3 aprilie, după un jaf armat.

Ucis în benzinărie după un jaf armat

Luke Fleurs a fost împușcat mortal într-o benzinărie din Johannesburg, în urma unei tentative de jaf. Kaizer Chiefs a anunțat pierderea tânărului fundaș de 24 de ani pe rețelele de socializare, în urma evenimentului șocant.

ADVERTISEMENT

“Cu mare tristeţe anunţăm că Luke Fleurs, jucătorul echipei Kaizer Chiefs, şi-a pierdut tragic viaţa aseară (n.r. 3 aprilie 2024), în timpul unei tentative de jaf asupra vehiculului său la Johannesburg”, a postat Kaizer Chiefs pe Facebook-ul oficial.

Poliția din orașul sud-african a oferit și ea o serie de lămuriri cu privire la subiectul care a șocat țară. Tânărul de 24 de ani se afla în propria sa mașină, atunci când doi bărbați înarmați l-au luat prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Suspecţii l-au ameninţat cu o armă de foc şi l-au făcut să coboare din vehicul, înainte de a-l împuşca în partea superioară a corpului. Unul dintre suspecţi a plecat cu vehiculul victimei, urmat de complicele său“, a declarat un reprezentant al poliţiei sud-africane.

Moartea fotbalistului a fost declarată la spitalul din Johannesburg, iar poliția a deschis o anchetă. Până în acest moment n-a avut loc nicio arestare a celor doi suspecți, iar poliția este în căutări.

ADVERTISEMENT

Cine este Luke Fleurs, înlocuitorul lui Ngezana

Luke Fleurs a fost format de Ubuntu Cape Town, un club din orașul natal al tânărului de 24 de ani. Transferat de Kaizer Chiefs de la SuperSport United în 2023, acesta a jucat 5 ani pentru această formație.

Tânărul de 24 de ani a fost adus pentru a-l înlocui pe Siyabonga Ngezana, în octombrie 2023. De-a lungul carierei sale, Luke Fleurs a fost convocat de naționala sud-africană pentru Jocurile Olimpice din Tokyo. Într-un final, fundașul central nu a fost păstrat în lotul final al competiției, asemenea lui Ngezana, care nu a fost păstrat în dese rânduri de selecționer.

ADVERTISEMENT

Conform transfermarkt, cota maxim a fundașului a fost de 650.000 de euro, în perioada când evolua pentru SuperSport United. Pe parcursul carierei sale, Luke Fleurs a adunat 72 de partide și a marcat 2 goluri, fără a debuta pentru Kaizer Chiefs.

ADVERTISEMENT
Tags: