Sport

Înlocuitorul lui Radu Drăgușin s-a făcut de râs în Newcastle – Tottenham 4-0: ”Cred că are role în picioare”

Radu Drăgușin a fost doar rezervă în meciul Newcastle - Tottenham 4-0, iar înlocuitorul său a avut o prestație absolut jenantă.
13.04.2024 | 17:14
Radu Drăgușin a fost doar rezervă în meciul Newcastle - Tottenham 4-0, iar înlocuitorul său a avut o prestație absolut jenantă. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Trupa lui Ange Postecoglu a fost umilită pur și simplu la Newcastle, iar defensiva a gafat pe bandă rulantă. După această înfrângere, Spurs a coborât pe locul 5 în clasament, fiind devansată la golaveraj de Aston Villa.

Dezastru pentru înlocuitorul lui Radu Drăgușin în Newcastle – Tottenham 4-0

Partida Newcastle – Tottenham 4-0, din etapa a 33-a din Premier League, a fost un adevărat coșmar pentru înlocuitorul lui Radu Drăgușin. Olandezul Micky van de Ven a fost făcut de râs pe St. James’ Park de rapizii atacanți ai ”coțofenelor”.

ADVERTISEMENT

Revenit după o accidentare și preferat internaționalului român, Van de Ven a fost umilit la primele 3 goluri ale gazdelor. Nebunia a început în minutul 30, atunci când fundașul stânga Destiny Udogie s-a complicat în propria jumătate și a fost deposedat de Anthony Gordon.

Jucătorul lui Newcastle i-a pasat excelent pe culoar lui Alexander Isak, care l-a driblat scurt pe olandezul lui Tottenham, iar acesta a alunecat și a căzut în cap. Rămas singur cu portarul Guglielmo Vicario, suedezul a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

Două minute mai târziu, fundașul dreapta Pedro Porro a pasat greșit spre propria poartă, Gordon a interceptat, a trecut ușor de Van de Ven, care a avut o cădere comică, și apoi a înscris cu precizie.

Momentele jenante ale apărătorul olandez au fost comentate cu mult umor la televiziunea britanică. ”Cred că e posibil să aibă role în picioare”, a spus fostul atacant scoțian Ally McCoist, în timp ce fostul mare golgheter englez Alan Shearer a precizat: ”Van de Ven are mari probleme cu Isak și Gordon”.

ADVERTISEMENT

Van de Ven nu a fost cel mai slab jucător de la Tottenham

La scurt timp după startul reprizei secunde, managerul Ange Postecoglu l-a schimbat pe Pedro Porro cu Emerson Royal, dar gafele din defensiva lui Tottenham nu s-au oprit aici spre disperarea fanilor.

În minutul 51, Bruno Guimaraes a pasat excelent pentru plecarea de la centrul terenului a lui Isak, care a trecut în mare viteză pe lângă lentul Micky van de Ven și a maijorat diferența pe tabela de marcaj.

ADVERTISEMENT

În ciuda prestației jenante, olandezul nu a fost considerat cel mai slab jucătorul din defensiva lui Spurs. El a primit nota 6,3 pe portarul SofaScore, la fel ca și celălalt central, argentinianul Cristian Romero.

Destiny Udogie și Guglielmo Vicaro au luat nota 6, în timp ce Pedro Porro a fost notat cu 6,4. Cel mai bun jucător al oaspeților a fost James Maddison, notat cu 7,3, iar omul meciului a fost Anthony Gordon, de la Newcastle, care a primit 9,2.

Aceasta a fost a treia partidă consecutivă în care Radu Drăgușin a fost doar rezervă la Tottenham. Iar șansele ca el să prindă un loc de titular sunt minime, managerul Ange Postecoglu fiind convins că perechea Cristian Romero – Micky van de Ven este cea mai bună alegere.

ADVERTISEMENT