Life

Inna, măcinată de frici: „Am crezut că mi-am pierdut meseria”. Cum a ajutat-o Deliric

Inna a dezvăluit că aproape și-a pierdut speranța în pandemie, atunci când toate concertele i-au fost anulate. Artista s-a temut că nu va mai reveni pe scenă.
15.06.2022 | 12:18
Inna macinata de frici Am crezut ca miam pierdut meseria Cum a ajutato Deliric
Cu ce frici s-a confruntat Inna și cum ajutat-o Deliric. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inna a vorbit despre temerile cu cu care s-a confruntat în pandemie. Asemenea celorlalți artiști, a fost nevoită să stea departe de scenă, concertele fiind anulate din cauza virusului Covid-19. A recunoscut că a avut momente în care i-a fost teamă că își va pierde meseria.

Cu ce temeri s-a confruntat Inna? Dezvăluirile artistei

Inna a dezvăluit că, deși a muncit mult în pandemie, munca de studio nu se compară cu atmosfera de pe scenă și energia transmisă de public.

ADVERTISEMENT

Artista a avut momente în care și-a pierdut speranța și avea impresia că nu va mai reveni niciodată pe scenă, însă este fericită că acum lucrurile au revenit la normal.

inna pandemie concerte
Inna a simțit lipsa concertelor în pandemie.
Foto: colaj Fanatik

„Am muncit foarte mult în pandemie. Cred că jumătate-jumătate. La un moment dat, am crezut că mi-am pierdut meseria.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place foarte mult să fiu pe scenă. Îmi place să stau în studio, îmi place să compun muzică, dar îmi place să fiu pe scenă. Și atunci când am văzut că devine din ce în ce mai serios, recunosc că am avut o teamă. Dar totul a revenit la normal și mă simt foarte bine”, a spus Inna pentru Antena Stars. 

În plus, Inna a declarat că este o fire ambițioasă, dar că în pandemie nu putea avea control asupra situației. Din această cauza, a trecut de multe ori de la agonie la extaz.

ADVERTISEMENT

„Oricât de mult m-aș fi ambiționat eu, recunosc că, de data asta, nu stătea în puterea mea. Eu sunt în mod normal ambițioasă, pandemia m-a trecut prin fel și fel de stări”, a adăugat cântăreața.

Cum a ajutat-o Deliric?

Inna formează un cuplu cu Deliric din anul 2020, iar relația dintre ei pare că merge din ce în ce mai bine. Artista a mărturisit că artistul este iubitul pe care și l-a dorit și că se susțin reciproc în toate.

ADVERTISEMENT

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit foarte mult timp. E un drăguț și mă susține la fel de mult cât îl susțin și eu pe el”, a declarat Inna.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: