Life

Inna și Deliric, împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Cum au fost surprinși la un eveniment

Inna și Deliric au apărut împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Iată cum au fost surprinși cei doi cântăreți la un eveniment și ce gest a făcut rapperul.
20.06.2022 | 20:20
Inna si Deliric impreuna dupa ce sa zvonit ca sau despartit Cum au fost surprinsi la un eveniment
Inna și Deliric, împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inna și Deliric au fost surprinși împreună în ipostaze tandre la un eveniment, după ce s-a speculat că s-ar fi despărțit.

Inna și Deliric, surprinși împreună după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Cei doi artiști sunt împreună din 2020, iar acum câteva luni s-a zvonit că relația lor ar fi ajuns la final. Recent, Inna și Deliric au fost surprinși împreună la un eveniment.

ADVERTISEMENT

În timp ce Inna făcea o fotografie a panoul evenimentului respectiv, Deliric a luat-o prin surprindere și a făcut un gest romantic. Rapperul a venit lângă artistă și a sărutat-o, arătându-i cât de mult o iubește, după cum se poate vedea în imaginea surprinsă de ciao.ro.

După acest moment, fiecare s-a întors la ce făcea. Inna și Deliric au socializat cu invitații prezenți la eveniment.

ADVERTISEMENT

“Este unul dintre mulții pupici pe care îi primesc. Relația noastră este extraordinară, ne înțelegem de minune și ne ajută foarte tare că lucrăm în același domeniu.

Ne susținem mult! Ne și completăm și ne și susținem!”, a declarat recent Inna în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii aprilie, Inna a fost surprinsă pe stradă singură, având un aer trist, lucru ce a dat naștere unor întrebări privind relația cu Deliric, potrivit click.ro.

Imaginile apărute recent în spațiul public demonstrează contrariul, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. De altfel, cântăreața a fost întotdeauna discretă în legătură cu viața personală și nu a vorbit prea des despre relația cu Deliric.

ADVERTISEMENT

Inna, momente dificile în pandemie

Inna, pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, se numără printre artiștii care au avut de suferit din cauza pandemiei de COVID-19. Vedeta a recunoscut că a avut momente în care ș-a pierdut speranța că va mai reveni pe scenă, dar concertele au fost reluate și va avea multe în această vară.

“Am muncit foarte mult în pandemie. Cred că jumătate-jumătate. La un moment dat, am crezut că mi-am pierdut meseria.

Mie îmi place foarte mult să fiu pe scenă. Îmi place să stau în studio, îmi place să compun muzică, dar îmi place să fiu pe scenă.

Și atunci când am văzut că devine din ce în ce mai serios, recunosc că am avut o teamă. Dar totul a revenit la normal și mă simt foarte bine.”, a declarat Inna într-un interviu pentru Antena Stars.

Din fericire, faptul că Deliric i-a fost alături în tot acest timp a ajutat-o foarte mult. Rapperul o susține necondiționat, la fel și ea.

“Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit foarte mult timp. E un drăguț și mă susține la fel de mult cât îl susțin și eu pe el.”, a mai spus Inna.

ADVERTISEMENT