Life

Însărcinată în 5 luni, Vlăduța Lupău muncește la foc automat! Cum a fost răsfățată viitoarea mămică la un eveniment recent

Vlăduța Lupău nu face pauză de la eveniment nici în a 5-a lună de sarcină! Cântăreața nu se folosește de pretextul sarcinii sale pentru a nu mai cânta, ba chiar o face cu la fel de mult entuziasm.
07.05.2022 | 16:45
Insarcinata in 5 luni Vladuta Lupau munceste la foc automat Cum a fost rasfatata viitoarea mamica la un eveniment recent
Vlăduța Lupău, însărcinată în 5 luni. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău îl obișnuiește pe bebelușul din pântece încă de pe acum cu cântările! Talentata cântăreață muncește la foc automat chiar dacă este în a 5-a lună de sarcină.

Vlăduța Lupău muncește pe rupte în a 5-a lună de sarcină

Faptul că participă la evenimente în mai toate colțurile țării este un semn clar că vedeta nu întâmpină dificultăți în sarcină. Vineri seara, pe 6 mai, interpreta de muzică de petrecere a plecat taman la Suceava unde a făcut show așa cum doar ea știe.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o rochie gri cu paiete, strălucind la propriu, artista a reușit să facă atmosferă cu echipa ei de instrumentiști, iar la finalul recitalului pe care l-a susținut s-a ales și cu câteva daruri dulci.

Folclorista este răsfățată pe oriunde merge acum, mai ales că are tot felul de pofte. După cum se poate vedea în instastory-urile ei, cântăreața nu poate sta departe de prăjituri!

ADVERTISEMENT

După spectacolul de la Suceava, aceasta s-a filmat cu savarină cu căpșună în mână, din care gusta cu multă plăcere.

„Am ajuns și la Suceava! Mai nou, așa se pleacă de la evenimente. Hai, s-aveți noapte bună!”, a spus Vlăduța într-unul dintre filmulețele postate pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău a susținut aseară un spectacol la Suceava. Foto: Instagram

S-a operat de endometrioză înainte să rămână gravidă

Vlăduța și-a luat toate măsurile de siguranță pentru ca sarcina ei să decurgă bine. Înainte să rămână gravidă, vedeta a trecut printr-o operație de endometrioză, o boală destul de comună la femei. Artista a povestit recent despre această situație peste care a trecut cu bine.

„Multe fete mi-au scris că ele credeau că am făcut fertilizare, însă pot să spun că anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză, o boală a secolului la femei, și la câteva luni a venit natural. Cu ajutorul lui Dumnezeu, minunile se întâmplă.

ADVERTISEMENT

N-am zis nici de treaba cu endometrioza pentru că e un lucru personal. M-am tratat, după care lucrurile, cu voia lui Dumnezeu, se întâmplă”, a mărturisit de curând cântăreața în podcastul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT