Life

Însărcinată în aproape 8 luni, Vlăduța Lupău nu își refuză nicio poftă. Ce mănâncă artista

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce mănâncă în ultimul trimestru de sarcină. Vedeta urmează să aducă pe lume primul copil la sfârșitul verii și, până atunci, se răsfață.
22.06.2022 | 18:44
Insarcinata in aproape 8 luni Vladuta Lupau nu isi refuza nicio pofta Ce mananca artista
Vlăduța Lupău urmează să nască la sfârșitul verii. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău le-a dezvăluit urmăritorilor săi pe Instagram ce mănâncă în ultimul trimestrul de sarcină. Artista nu își refuză nicio poftă.

Ce mănâncă Vlăduța Lupău cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Artista își face toate poftele

Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată în cinci luni la sfârșitul lunii martie și, la scurt timp, a dezvăluit faptul că va avea un băiețel.

ADVERTISEMENT

Artista și-a dorit mult să devină mamă și a trecut prin experiența pierderii a două sarcini, astfel că acum se bucură din plin de această perioada.

Artista nu pare să se preocupe de faptul că ar putea acumula kilograme în plus și își face toate poftele. Pe Instagram, îndrăgita solistă a publicat un filmuleț în care le-a arătat urmăritorilor săi ce mănâncă. Pe masa plină se regăseau gogoși, gem de caise, pepene galben, piersici, cireșe și banane.

ADVERTISEMENT
vlăduța lupău mâncare sarcină
Vlăduța Lupău a publicat un filmuleț în care a arătat ce mănâncă. 
Foto: colaj Fanatik

„Vă pupic dulcic”, este textul care însoțea imaginile.

Vlăduța Lupău este pregătită să nască

Vlăduța Lupău și soțul său, Adrian Rus, sunt gata să-și strângă băiețelul în brațe. I-au ales deja numele micuțului și i-au amenajat camera.

Artista a mărturisit recent, printr-o postare dedicată copilului său, că are mari emoții, dar că este conștientă că acest lucru este firesc.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

„Începem numărătoarea inversă….Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață, așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji.

E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc. Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume…Abia te aștept, micuțule!”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

De altfel, Vlăduța Lupău a mărturisit că nu a luat o decizie, însă își dorește să nască pe cale naturală, însă totul depinde de părerea medicului.

ADVERTISEMENT