Pariuri sportive

Inspirație totală! Câștig de peste 45.000 de lei la pariuri cu 26 de meciuri de fotbal

Un parior s-a dovedit a fi extrem de inspirat, reușind să câștige peste 45.000 de lei. Norocosul a profitat de majoritatea opțiunilor din ofertă pentru a da lovitura.
20.02.2024 | 17:06
Un parior s-a dovedit a fi extrem de inspirat, reușind să câștige peste 45.000 de lei. Norocosul a profitat de majoritatea opțiunilor din ofertă pentru a da lovitura. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acest câștig vine la doar câteva zile după ce un parior a dat o adevărată lovitură de maestru. Norocosul a reușit să câștige peste 55.000 de lei cu un bilet care a conținut 13 evenimente din baschet.

Miză mică, meciuri multe, câștig uriaș la pariuri

Câștigurile extraordinare vin pe bandă rulantă la Superbet, totul e să ai inspirație și curaj. Un parior le-a avut pe amândouă și a reușit să câștige peste 45.000 de lei la pariuri cu un bilet colosal. În plus, există bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să joace 26 de meciuri de fotbal programate sâmbătă, 17 februarie, în campionatele Europei. Extrem de inspirat, el s-a ales cu un BigWin spectaculos, cu pariuri de tip șansă dublă, număr de goluri sau interval de goluri.

A ales să joace un bilet de siguranță, cu cote mici cuprinse între 1,25 și 1,45. Biletul a fost construit cu mare atenție, astfel încât să fie evitate surprizele. În final a beneficiat de o cotă totală de 1091,98 pe care a pus 16,70 de lei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă suma investită este una mică, numărul mare de evenimente alese ne arată că și așa se poate câștiga bani frumoși. Așa a ajuns omul nostru să încaseze suma 45.590,22 de lei. Să remarcăm faptul că 27.354,13 lei din această sumă au venit ca urmare a bonusului oferit de Superbet.

Emoții mari pentru un câștig important

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la unele jocuri din Serie A, Bundesliga sau Premier League.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să joace varianta ”interval goluri a doua repriză: 1-3” la întâlnirea Nottingham – West Ham, la o cotă de 1,30. Partea secundă a început de la 1-0 pentru gazde, ”ciocănarii” au încercat egalarea, dar s-au lovit de un zid defensiv. Și când biletul era în drum spre coșul de gunoi, Hudson-Odoi a marcat golul de 2-0 în minutul 90+4.

Emoții mari au existat și la meciul dintre Heidenheim și Bayer Leverkusen, în care a jucat ”total goluri prima repriză: peste 0,5”, la o cotă de 1,25. Și asta pentru că salvarea a venit de la Jeremie Frimpong, fundașul olandez al liderului din Germania punctând în minutul 45+2.

ADVERTISEMENT

Au mai fost câteva jocuri care au fost pe muchie de cuțit, printre care și Napoli – Genoa, care s-a făcut verde abia în minutul 90. Dar totul e bine când se termină cu bine, iar pariorul nostru a dat lovitura vieții. Mai ales că a știut să profite din plin de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT