Pariuri sportive

Lovitură de maestru la pariuri! A câștigat peste 55.000 de lei cu un bilet de neuitat

Un parior norocos a dat marea lovitură și a reușit să câștige peste 55.000 de lei cu un bilet care a conținut 13 evenimente din baschet.
15.02.2024 | 17:51
Lovitura de maestru la pariuri A castigat peste 55000 de lei cu un bilet de neuitat
Un parior norocos a dat marea lovitură și a reușit să câștige peste 55.000 de lei cu un bilet care a conținut 13 evenimente din baschet. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri vine la doar câteva zile după o altă reușită impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de peste 42.000 de lei cu un bilet pe care a jucat 21 de meciuri și în care a mizat pe cartonașe.

Cum să câștigi la pariuri mizând pe baschetul din NBA

Câștigurile fabuloase la pariuri continuă și în luna februarie după ce startul de an a fost extrem de profitabil. Ultimul norocos a pus mâna pe mai bine de 55.000 de lei cu un bilet în care a știut cum să profite și de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să pună pe bilet 13 de evenimente din 6 meciuri de baschet din NBA. A jucat SuperPariuri, pe reușitele unor jucători sau chiar pe pase decisive și s-a dovedit a fi un fin cunoscător al fenomenului.

A ales să joace un bilet în care a avut cote frumoase, de la 1,36 și până la 2,00. În final a beneficiat de o cotă totală de 792,65 pe care a pus 50 lei. A fost o seară intensă pentru omul nostru, dar care s-a încheiat cu bine.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns omul nostru ca după un tur de forță în NBA să încaseze suma 55.486,03 lei. Să nu uităm că 15.853,15 lei din această sumă au venit ca urmare a bonusului oferit de Superbet.

sup

Emoții mari cu aruncările de 3 puncte

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la unele jocuri în care a mizat pe aruncările de la distanță.

ADVERTISEMENT

sup

Omul nostru a ales să joace SuperPariu la întâlnirea Milwaukke Bucks – Miami Heat, la o cotă de 1,80, printre alegeri fiind și că Damian Lillard va avea peste 1,5 aruncări de 3 puncte reușite. Jucătorul gazdelor a dat palpitații pentru că a avut doar 2 astfel de reușite.

sup

Același fel de pariu i-a dat bătăi de cap și la partidele Portland Trail Blazers – Minnesota Timberwolves și Los Angeles Lakers – Detroit Pistons. Cei care au avut la limită câte 2 reușite de la distanță au fost Jerami Grant și Austin Reaves.

ADVERTISEMENT

sup

Unele mici emoții au mai existat și la alte întâlniri, dar totul e bine când se termină cu bine, iar pariorul nostru a dat lovitura vieții. Mai ales că a știut să profite din plin de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT