Life

Insula Iubirii, situație neașteptată. Una dintre concurente a fost refuzată de o ispită

Insula Iubirii continuă cu momente surprinzătoare. Tentația dintre dragoste și ispită îi face pe concurenții de la Antena 1 să ia decizii imprevizibile.
21.06.2022 | 08:34
Insula Iubirii situatie neasteptata Una dintre concurente a fost refuzata de o ispita
Insula Iubirii, momente surprinzătoare. Cristina, refuzată de ispita Bogdan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Una dintre concurente a fost refuzată de o ispită. Situația neașteptată vine datorită sentimentelor pe care tânăra le are pentru unul dintre bărbați, după ce s-a despărțit cu partenerul de viață cu care plecase în Thailanda.

Insula Iubirii, momente surprinzătoare. Cristina, refuzată de ispita Bogdan

Insula Iubirii îi aduce pe concurenți în fața unor hotărâri incredibile. Cristina, una dintre participantele de la Antena 1, nu poate ignora sentimentele pe care le simte pentru una dintre ispitele masculine de pe insulă.

ADVERTISEMENT

Tânăra este îndrăgostită de Bogdan, în ciuda faptului că acesta i-a respins încercările de apropiere de nenumărate ori. Ispita masculină din Thailanda a precizat că nu dorește o întâlnire cu blondina pe final de reality show.

Contrar așteptărilor, Cristina de la Insula Iubirii nu renunță și îl dorește aproape pe tânăr. În plus, l-a întrebat dacă vrea să participe la Dream Date alături de ea. Se pare că Bogdan nu intenționează să petreacă ultimele clipe de pe insulă alături de o concurentă care-l place.

ADVERTISEMENT

Cristina, îndrăgostită de ispita Bogdan de la Insula Iubirii

„Îmi este foarte greu să aleg, dar alegerea pe care eu o voi face e ca o recompensă și ca un dar pentru învățăturile de aici, îl aleg pe Bogdan”, a declarat concurenta de la Antena 1.

„Îmi pare rău, dar eu nu pot să fac asta. Pur și simplu nu pot face asta. Dacă voia să îmi demonstreze respectul, îmi demonstra asta respectându-mi alegerea de a nu merge la date alături de ea”, a fost răspunsul oferit de Bogdan.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată de ispita de la Insula Iubirii și prin prisma faptului că tânăra s-a sărutat și cu un alt bărbat, și anume Denis. Hotărârea a afectat-o enorm pe Cristina, care a lăcrimat în timpul testimonialului.

Reality show-ul moderat de Radu Vâlcan se apropie de final și se anunță tot mai multe răsturnări de situație și despărțiri. Rămâne de văzut care sunt cuplurile care vor rămâne împreună și care se destramă după experiența din Thailanda.

ADVERTISEMENT