Life

Întâmplarea care a dezamăgit-o pe Gina Pistol: “Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună”

Întâmplarea care a dezamăgit-o pe Gina Pistol. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a povestit totul pe rețelele sociale.
20.09.2022 | 08:44
Intamplarea care a dezamagito pe Gina Pistol Nu ne indreptam spre o lume mai buna
Gina Pistol, despre întâmplarea care a dezamăgit-o. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol povestit întâmplarea de care a avut parte în timp ce se afla la aeroport cu fiica ei, Josephine. Vedeta este dezamăgită de ce se întâmplă în lume.

Gina Pistol a vorbit despre întâmplarea care a dezamăgit-o

Prezentatoarea TV nu și-a început deloc săptămâna bine și a ajuns la concluzia că oamenii din jur nu mai sunt deloc empatici și dispuși să ofere o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și fiica ei au fost plecate în vacanță în străinătate și s-au întors acasă ieri dimineață. Vedeta a avut parte o o întâmplare total neplăcută la aeroport, lucru care a făcut-o să creadă că ceva s-a schimbat în lumea din ziua de astăzi.

“Sunt foarte mâhnită. Mi-am început săptămâna supărată. Și am motive serioase. Ne ducem la vale. S-a înrăit lumea. Fiecare este cu treaba lui, lipsește ​empatia.

ADVERTISEMENT

Nu îmi place ce se întâmplă cu lumea. Nu doar eu am observat asta. Dar ceva se întâmplă. Ne dezumanizăm. E păcat, e trist!”, a transmis Gina Pistol pe Instastory.

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite avea rucsacul în spate la aeroport și pe fiica ei în brațe, iar în tot acest timp încerca să strângă căruciorul pentru a urca în microbuz, la aeroport.

ADVERTISEMENT

Deși oamenii au văzut-o că îi este greu să le facă pe toate cu un copil mic în brațe, nimeni nu i-a sărit în ajutor, mai ales bărbații.

“M-a deranjat azi dimineață faptul că eram cu ghiozdanul în spate, cu un copil adormit în brațe, cu un cărucior pe care încercăm să îl urc în microbuzul de te duce de la avion la clădire și nu m-a ajutat nimeni.

ADVERTISEMENT

Stăteau și se uitau la mine cum mă chinuiam singură. Și nu că sunt Gina Pistol. Sunt un simplu om care s-ar fi bucurat dacă ar fi primit o mâna de ajutor.  

Erau bărbați acolo și se uitau la mine nepăsători și reci.”, a continuat iubita lui Smiley.

Gina Pistol a ținut să adauge că a fost ajutată de două femei în avion, însă doar atât. Comportamentul oamenilor din jurul ei a marcat-o pe blondină.

Gina Pistol
Gina Pistol, dezamăgită de oamenii din jur. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

“Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună”

Vedeta a mai spus că, în trecut, oamenii erau mai dispuși să se ajute între ei. Gina Pistol nu ar fi putut vedea pe cineva în vârstă, o femeie însărcinată sau care are ceva de cărat fără să-i sară în ajutor.

Prezentatoarea încearcă mereu să-i ajute pe cei din jurul ei și i-a îndemnat pe urmăritori să facă la fel.

“Pe vremea mea, dacă urcăm într-un mijloc de transport și vedeam un om care are nevoie de ajutor, un om în vârstă, o femeie însărcinată, o femeie care cară ceva, îmi crăpa obrazul de rușine să nu-i ofer o mână ajutor.

Și acum o fac, cu mare drag. Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună, învățați să ajutați că nu vă cad mâinile. E cool să fii om bun.”, a mai spus ea.

Partenera lui Smiley a mai spus că ar fi mulțumită ca măcar câteva dintre cei care o urmăresc pe rețelele sociale să le sară în ajutor celor care au nevoie.

ADVERTISEMENT
Tags: