Fotbal international

Inter – AC Milan, cu casa închisă! ”Derby della Madonnina” a generat încasări de 5.500.000 de euro și prinde locul 2 în istoria confruntărilor directe

08.02.2020 | 16:09
Inter  AC Milan cu casa inchisa Derby della Madonnina a generat incasari de 5500000 de euro si prinde locul 2 in istoria confruntarilor directe
ADVERTISEMENT

Mare derby al fotbalului italian, Inter – AC Milan, se va disputa cu casa închisă și va genera încasări uriașe.

Inter – AC Milan, cu casa închisă

Cotidianul italian Corriere dello Sport a anunțat că toate biletele pentru ”Derby de la Madonnina” au fost vândute, astfel că meciul Inter – AC Milan se va juca cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Marele derby de duminică seară a generat venituri în valoare de 5,5 milioane de euro din bilete și este al doilea într-un astfel de clasament din istoria partidelor dintre cele două mari rivale.

Inter – Juventus, meciul cu cele mai mari încasări din istoria Serie A

Încasări mai mari decât la meciul de duminică au mai fost la întâlnirea din 17 martie 2019, atunci când Milan a fost gazdă și a obținut din vânzarea tichetelor suma de 5,8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Recordul absolut pentru Serie A îl deține meciul Inter Milano – Juventus Torino, din 6 octombrie 2019, care a generat venituri de 6,6 milioane de euro. Pe podium se mai află un duel Inter – Juve, din 27 aprilie 2019, care a adus 5,59 milioane de euro.

Inter, susținere totală pentru China

Jucătorii echipei Inter Milano vor purta tricouri speciale la derby-ul cu AC Milan, în care își vor arăta susținerea față de China, țară lovită de coronavirus. ”Forţa China” va fi scris pe tricourile formației lui Antonio Conte.

ADVERTISEMENT

Și fanii Interului și-a anunțat susținerea pentru China, urmând să afișeze următoarele bannere: ”Suntem alături de voi, fiţi puternici” şi ”Astăzi şi întotdeauna. Împreună ca o echipă. Forţa Wuhan”.

Inter vrea să rămână aproape de Juventus

Preşedintele Stefen Zhang şi Inter au donat 300.000 de măşti pentru uz medical, iar grupul Suning, care deţine procentul majoritar la clubul milanez, a oferit sprijin legat de transport gratuit şi donaţii de produse importante pentru spitalele şi instituţiile locale care luptă cu virusul.

ADVERTISEMENT

Partida Inter – AC Milan, din etapa a 23-a a campionatului Italiei, se va disputa duminică, 9 februarie, de la ora 21:45. Înaintea derby-ului, Inter este pe locul doi în clasamentul din Serie A, la trei puncte în urma liderului Juventus, în timp ce Milan ocupă poziția a noua, la șapte puncte de ultimul loc de Champions League.

ADVERTISEMENT