Fotbal international

Inter, dispusă să negocieze cu Barcelona pentru Lautaro Martinez! Condiţia impusă de italieni pentru realizarea transferului

04.03.2020 | 18:25
Inter dispusa sa negocieze cu Barcelona pentru Lautaro Martinez Conditia impusa de italieni pentru realizarea transferului
ADVERTISEMENT

FC Barcelona pregătește din timp campania de transferuri din vara lui 2020 și l-a pus în fruntea listei pe noul star de la Inter, Lautaro Martinez. Presa italiană anunța, în zilele trecute, că echipa catalană ar fi pregătit deja un pachet de 70 de milioane plus doi jucători la schimb. Între timp, Inter și-ar fi exprimat pretențiile.

Inter e dispusă să negocieze cu Barcelona pentru Lautaro Martinez! Condiţia impusă de italieni

Aflați în criză ofensivă, catalanii caută de mult timp un înlocuitor pentru Luis Suarez (33 de ani), un atacant în vârstă cu accidentări tot mai dese.

ADVERTISEMENT

La începutul acestei luni, presa din Italia scria că Barcelona e dispusă să ofere o sumă de bani plus doi jucători de bază pentru Lautaro.

Josep Maria Bartomeu, șeful campioanei Spaniei, era dispus să ofere 70.000.000 de euro plus jucătorii Arturo Vidal și Nelson Semedo pentru a-l aduce pe Lautaro Martinez lângă Messi și Griezmann.

ADVERTISEMENT

Miercuri, Tuttosport notează că Inter e dispusă să se așeze la masa negocierilor cu echipa din La Liga, însă, pe lângă o sumă de bani, italienii doresc alți jucători incluși în tranzacție.

Arthur, Todibo și Alena, ceruți de Inter

Jurnaliștii italieni scriu că Arturo Vidal și Nelson Semedo nu sunt pe placul celor de la Inter Milano.

ADVERTISEMENT

În schimb, aceștia au anunțat că echipa lui Antonio Conte îi vizează pe Arthur Melo, Jean-Clair Todibo și Carles Alena.

Dacă primul jucător se află actualmente în lotul catalanilor, Jean-Clair Todibo și Carles Alena sunt împrumutați la Real Betis și Schalke 04.

ADVERTISEMENT

Ce cote au cei trei jucători ceruți de Inter în tranzacția pentru Lautaro Martinez (sursa Transfermarkt):

  • 20.000.000 de euro este cota de piață a lui Alena
  • 70.000.000 de euro este cota de piață a lui Arthur
  • 10.000.000 de euro este cota de piață a lui Todibo

În paralel cu posibila negociere a vânzării lui Lautaro Martinez, Inter se pregătește de înlocuirea acestuia. Duvan Zapata (Atalanta) și Olivier Giroud (Chelsea) sunt țintele italienilor.

Lautaro Martinez, sezon excelent la Inter

Cotat la 80.000.000 de euro, Lautaro Martinez are un sezon excelent în tricoul echipei lui Antonio Conte. Argentinianul de 22 de ani are o medie de un gol la două meciuri jucate.

În 30 de apariții pentru gruparea din Milano, Martinez a marcat 16 goluri și a oferit patru pase decisive pentru colegii săi.

ADVERTISEMENT
Tags: