Sport

Luis Suarez a salvat-o pe Inter Miami în absența lui Leo Messi. Noi detalii despre accidentarea argentinianului

În absența lui Lionel Messi, Inter Miami a fost salvată de un alt fost superstar care a jucat la Barcelona. Luis Suarez a înscris de două ori în victoria cu 3-1 în fața celor de la DC United.
17.03.2024 | 13:30
Luis Suarez a salvato pe Inter Miami in absenta lui Leo Messi Noi detalii despre accidentarea argentinianului
Luis Suarez a salvat-o pe Inter Miami în absența lui Leo Messi. Noi detalii despre accidentarea argentinianului. Sursa fota: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fără Lionel Messi, accidentat în continuare, Luis Suarez a salvat-o pe Inter Miami în meciul cu DC United. Atacantul din Uruguay a intrat de pe bancă și a reușit să marcheze în minutele 72, respectiv 85.

În ciuda faptului că meciul a fost unul destul de disputat, fanii din mediul online au numit această partidă ca fiind o partidă „caritabilă” din cauza nivelului mai puțin ridicat din cele două defensive.

ADVERTISEMENT

Inter Miami și-a aflat adversara din sferturile Ligii Campionilor CONCACAF

Inter Miami s-a impus în faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor CONCACAF, în fața formației Nasvhille, cu scorul de 5-3 la general.

Echipa patronată de David Beckham, și-a aflat deja adversara, aceștia urmând să întâlnească formația din Mexic, Monterrey. În cazul în care Inter Miami și Messi vor trece mai departe, aceștia se pot întâlnii în semifinale cu echipa lui Alexandru Mățan, Columbus Crew.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi s-a accidentat în timpul meciului cu Nashviile

Câștigătorul balonului de aur, Lionel Messi, s-a accidentat în timpul meciului cu Nashville, acesta fiind motivul principal pentru care jucătorul din Argentina a absentat în meciul cu DC United.

S-a confirmat faptul că Messi are o accidentare musculară, accidentare ce pare să-l țină departe de teren și pentru următoarele meciuri ale Argentinei.

ADVERTISEMENT

Campioana mondiala în exercițiu, Argentina, va disputa două partide amicale la finalul lunii martie. „Pumele” vor juca ambele meciuri în Statele United ale Americii, cu El Salvador și Costa Rica.

Leo Messi a prins primul 11 în echipa ideală a lui Ronaldo

Ronaldo Nazario a dezvăluit care este primul 11 ideal, în opinia sa, iar Lionel Messi nu a avut cum să lipsească. Într-un interviu pentru Daily Mail, fostul câștigător al Cupei Mondiale a alcătuit un prim 11 „perfect”, format din legende și jucători actuali.

ADVERTISEMENT

Cum arată primul 11 „de vis” al lui Ronaldo: Buffon – Cafu, Maldini, Cannavaro, Roberto Carlos – Zidane, Maradona, Pele – Messi, Ronaldo, Cristiano Ronaldo.

În ciuda faptului că brazilianul i-a ales pe Messi și Cristiano Ronaldo în aceiași echipă, acesta a dezvăluit că îl preferă pe Lionel Messi în detrimentul starului din Portugalia: Îl aleg pe Messi”. E de pe altă planetă. Și Ronaldo la fel, dar pe Messi îl văd ca fiind un jucător mai complet”.

„Dințosul” a continuat: „Îmi place mai mult decât orice alt jucător. Tot ce face e extraordinar”, a adăugat „Il Fenomeno”.

ADVERTISEMENT
Tags: