Sport

Inter Miami, învinsă în primul amical din Arabia Saudită. Messi și Suarez au marcat cu Al Hilal. Video

Inter Miami rămâne fără victorie în 2024 după 3-4 la Riad cu Al Hilal. Au fost, de altfel, primele goluri din an pentru formația din Florida, cu Suarez și Messi pe lista marcatorilor.
30.01.2024 | 13:55
Inter Miami invinsa in primul amical din Arabia Saudita Messi si Suarez au marcat cu Al Hilal Video
Lionel Messi a marcat primul său gol din 2024 la Riad. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Inter Miami a ajuns la Riad după două amicale dezamăgitoare în 2024, 0-0 în El Salvador și apoi la Dallas, scor 0-1. Iar startul partidei cu Al Hilal au fost chiar un coșmar. Gazdele aveau deja 2-0 în primul sfert de oră!

Inter Miami rămâne fără victorie după 3 partide amicale disputate în 2024. Leo Messi și Luis Suarez au marcat primele goluri din acest an

Mitrovic și Al Hamdan au punctat în minutele 10 și 13, în timp ce Luis Suarez a ratat câteva ocazii importante pentru oaspeți. Fostul atacant al Barcelonei și-a trecut în cele din urmă numele pe lista marcatorilor în minutul 34, cu o finalizare simplă. Reușita fusese inițial anulată pentru ofsaid, dar a fost ulterior validată de VAR.

ADVERTISEMENT

Leo Messi a marcat și el în prima repriză, dar în cazul său VAR a intervenit pentru a anula reușita. În cele din urmă, repriza s-a terminat cu două goluri avantaj pentru Al Hilal, care a punctat prin Michael în minutul 44.

Leo Messi a înscris în cele din urmă primul său gol în 2024, din lovitură de pedeapsă, cu o execuție sigură, în vinclu. Era minutul 54, iar imediat după repunere, formația din Florida a recuperat, iar Messi l-a lansat pe David Ruiz, care a făcut 3-3 cu o execuție spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Urmează Al Nassr – Inter Miami, cel mai așteptat meci al startului de an. Și un nou duel între Cristiano Ronaldo și Leo Messi

În cele din urmă, scorul final a fost stabilit tot de un fost jucător al celor de la FC Barcelona. Dar nu din contingentul celor de la Inter Miami, ci de brazilianul Malcolm. Acesta a punctat cu o lovitură de cap în minutul 88 și a adus victoria pentru Al Hilal, scor 4-3.

Pentru Inter Miami urmează cel mai așteptat amical al sezonului, cu Al Nassr, tot la Riad. Cristiano Ronaldo a confirmat că este gata să revină pe teren, după o ușoară accidentare, astfel că un nou duel al portughezului cu rivalul Leo Messi este deja pregătit.

ADVERTISEMENT

După partida cu Al Nassr, Inter Miami va merge la Hong Kong pentru un amical hibrid, pe 4 februarie. Pentru ca apoi să ajungă în Japonia, unde pe 7 februarie va înfrunta pe Vissel Kobe. În fine, Inter Miami închide pregătirile pentru noul sezon cu un amical pe propriul teren, contra argentinienilor de la Newell’s Old Boys, fosta echipă a lui Messi și a antrenorului Gerardo Martino.

Inter Miami debutează în MLS pe propriul teren, contra celor de la Real Salt Lake. Program foarte aglomerat pentru Leo Messi în 2024

Pe 22 februarie, ora 3:00 a României, Inter Miami joacă primul meci oficial din 2024, pe propriul teren, contra celor de la Real Salt Lake, în MLS. Pentru ca doar patru zile mai târziu să se deplaseze la Los Angeles, pentru a-i înfrunta pe cei de la Galaxy.

ADVERTISEMENT

Inter Miami va avea un program foarte aglomerat în 2024. În februarie debutează în MLS, îm martie joacă primul meci în CONCACAF Champions Cup, apoi în aprilie începe și US Open Cup. În fine, la finalul lui iulie ia start în campania de apărare a trofeului în Leagues Cup. Dar principalul obiectiv pentru Leo Messi în 2024 rămâne Copa America, alături de naționala Argentinei.

ADVERTISEMENT
Tags:
3,80 este cota NetBet pentru pronosticul „X” la meciul Al Nassr - Inter Miami