Sport

Inter Miami rămâne fără gol marcat în 2024! Messi s-a pozat cu un internațional român la Dallas. Video

Inter Miami nu are cel mai bun start de 2024 și rămâne fără gol marcat în primele două amicale disputate: 0-0 în El Salvador și 0-1 la Dallas.
23.01.2024 | 12:05
Inter Miami ramane fara gol marcat in 2024 Messi sa pozat cu un international roman la Dallas Video
Leo Messi nu este încă în cea mai bună formă și nu a marcat în cele două amicale din 2024. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Inter Miami a mers în Texas, pentru a înfrunta pe FC Dallas, cu Leo Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba titulari. Doar că foștii jucători ai Barcelonei au avut din nou o prestație dezamăgitoare, la fel ca în primul amical din 2024, în El Salvador. Enes Sali, jucătorul celor de la FC Dallas, a profitat de sosirea lui Messi și s-a pozat alături de starul argentinian. Desigur, sub privirile bodyguardului devenit deja celebru.

Enes Sali s-a pozat cu Leo Messi. Sursă foto: Instagram Enes Sali
Enes Sali s-a pozat cu Leo Messi. Sursă foto: Instagram Enes Sali

Inter Miami, al doilea amical fără gol marcat în 2024. A pierdut 0-1 la Dallas, Leo Messi a fost aproape să înscrie din corner

Jesus Ferreira, în minutul 3, cu un șut la colțul lung din interiorul careului, a marcat singurul gol al partidei.  Leo Messi a ieșit în minutul 64, la fel ca Suarez și Busquets, și a avut cele mai importante șanse de gol ale formației din Florida. Sali nu poate juca pentru Dallas până spre finalul lunii februarie, când va împlini 18 ani.

ADVERTISEMENT

Cea mai spectaculoasă fază a lui Messi a fost în minutul 8, când Balonul de Aur a încercat să înscrie cu un șut direct din corner. Portarul lui Dallas a reușit cu mare greutate să salveze. Messi a mai avut o mare ocazie în minutul 12, dar l-a evidențiat din nou pe portarul gazdelor.

Asistența pe Cotton Bowl, stadion de 92.000 de locuri, nu a fost atât de mare pe cât se așteptau organziatorii. 32.211 fani au venit pentru a-l vedea pe Leo Messi, conform cifrelor oficiale. Fanii texani ar fi preferat ca partida să se joace pe AT&T Arena, stadionul pe care FC Dallas își joacă meciurile de pe propriul teren.

ADVERTISEMENT

Inter Miami pleacă în Asia și va juca săptămâna viitoare meciuri de pregătire cu Al Hilal și Al Nassr. Duelul Messi vs Ronaldo, în pericol

Cu zero goluri marcate în primele două amicale, Inter Miami se pregătește de plecare în Asia. Prima oprire este în Arabia Saudită, la Riad, unde va juca partide amicale cu Al Hilal și Al Nassr.

Pe 29 ianuarie, de la ora 20:00 a României, Inter Miami o va înfrunta pe Al Hilal. Neymar este accidentat și nu va juca în această partidă, dar saudiții mai au în lot jucători ca Aleksandar Mitrovic, Malcom, Milinkovic-Savic, Renan Lodi, Koulibaly, sau Bonno.

ADVERTISEMENT

Apoi, pe 1 februarie, de la ora 20:00 a României, Inter Miami va juca împotriva lui Al Nassr. Cristiano Ronaldo este incert din cauza unor probleme medicale, dar Mane, Talisca, Telles, sau Ospina sunt așteptați ca titulari.

Inter Miami mai are amicale în Hong Kong și apoi în Japonia, înainte de a primi vizita lui Newell’s. Apoi debutează în MLS cu Real Salt Lake

Inter Miami mai are un amical hibrid programat pe 4 februarie, în deplasare, cu selecționata Hong Kong, iar pe 7 februarie Messi și compania merg în Japonia pentru a înfrunta Vissel Kobe. În fine, ultimul amical este programat chiar la Miami, pe 15 februarie, cu Newell’s Old Boys, fosta echipă a lui Messi.

ADVERTISEMENT

Primul meci oficial pentru Inter Miami va avea loc pe 22 februarie, pe propriul teren. Formația pregătită de Gerardo Martino va juca în deschiderea MLS cu Real Salt Lake.

ADVERTISEMENT
Tags:
3,70 este cota NetBet pentru „X și ambele marchează” la meciul Al Nassr - Inter Miami