Sport

Inter Miami pierde în MLS și cu Messi integralist. Următorul meci e în 2024!

Inter Miami a pierdut ultimul meci din acest sezon cu FC Charlotte, scor 0-1. Pentru Lionel Messi acest lucru reprezintă un moment greu al carierei.
22.10.2023 | 14:40
Inter Miami pierde in MLS si cu Messi integralist Urmatorul meci e in 2024
Inter Miami a pierdut ultimul meci din acest sezon cu FC Charlotte, scor 0-1. Pentru Lionel Messi acest lucru reprezintă un moment greu al carierei. Sursa Foto: X
ADVERTISEMENT

Argentinianul a jucat 90 de minute în ultimul său duel din acest sezon de MLS. Înfrângerea lui Inter Miami reprezintă un moment greu al carierei pentru Lionel Messi. Starul formației lui David Beckham se va întoarce la formația din America în luna ianuarie a anului următor.

Moment greu pentru Lionel Messi după înfrângerea lui Inter Miami

În ultimul meci din acest sezon de MLS, Inter Miami a pierdut cu FC Charlotte, scor 0-1. Formația lui David Beckham nu a terminat pe loc de play-off. Astfel, la finalul lunii octombrie, Inter Miami va pleca în China pentru a disputa un turneu amical. Jucătorii formației din MLS vor compensa lipsa duelurilor din partea a doua de campionat, pentru a-și păstra forma și a se pregăti pentru noul sezon, care va începe în februarie 2025.

ADVERTISEMENT

Pentru Lionel Messi a fost un moment greu, deoarece nu a reușit să înscrie și să aducă o ultimă victorie pentru Inter Miami în acest sezon. Pe stadionul celor de la FC Charlotte, argentinianul a avut un gol anulat în minutul 49, pe motiv de offside. În minutul 62, Leo a avut șansa de a egala, însă a lovit bara după o lovitură liberă.

De la venirea sa în MLS, Messi a evoluat în 6 partide de campionat, unde a marcat un gol și a oferit două pase de gol. Alături de Inter Miami, argentinianul a triumfat în Leagues Cup, acolo unde a strâns 7 meciuri, a înscris 10 goluri și a dat un assist. Starul formației lui David Beckham a ratat, însă, 6 dueluri importante în MLS, din cauza unei accidentări musculare. Pentru Messi urmează focus total la echipa națională a Argentinei, acolo unde va mai avea două meciuri importante de jucat în preliminariile pentru Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT
Moment greu pentru Lionel Messi după înfrângerea lui Inter Miami
Lionel Messi în meciul FC Charlotte – Inter Miami 0-1. Sursa Foto: X

Noul coleg al lui Messi la Inter Miami

Lionel Messi ar putea avea un nou coleg la Inter Miami, în sezonul următor. David Beckham, alături de conducerea clubului mizează pe aducerea lui Suarez. Uruguayanul este aproape de plecarea din Brazilia, unde a avut 31 de contribuții de gol, în 43 de partide. Astfel, unul dintre cele mai bune ‘duouri’ din istoria fotbalului se pot reuni în MLS. Cei doi au realizat performanțe incredibile la Barcelona.

“Ne facem deja calculele pentru sezonul viitor și pot spune că avem un plan în care Luis Suarez este inclus în echipa noastră. Dar suntem pregătiți cu un plan și fără el. Când va sosi momentul, vom ști cu exactitate dacă ne vom putea baza pe el”, a declarat Gerardo Martino pentru ESPN.

ADVERTISEMENT

Favoritul lui Pep Guardiola: Messi sau Haaland

Pe 30 octombrie va avea loc decernarea pentru Balonul de Aur. Fotbaliștii cu cele mai mari șanse sunt Lionel Messi și Erling Haaland. Înaintea duelului cu Brighton, Pep Guardiola a fost întrebat pe cine vede el câștigător al celui mai important trofeu individual. Tehnicianul lui Manchester City a oferit un răspuns incredibil.

“Mereu am spus că Balonul de Aur trebuie împărțit în două categorii: Messi și restul lumii. Haaland ar merita să îl câștige acum, pentru că a cucerit tripla și a marcat ‘un milion de goluri’. Dar Leo a câștigat Cupa Mondială!”, a declarat Guardiola, într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT