Sport

Interes scăzut la Buzău pentru meciul FCSB – CS Mioveni. Cum arată gazonul după ploile abundente din ultimele zile. Foto exclusiv

Doar 150 de bilete s-au vândut la Buzău pentru meciul dintre FCSB și CS Mioveni, iar FANATIK a testat gazonul de pe stadionul din Crâng.
15.10.2021 | 15:55
Interes scăzut la Buzău pentru meciul FCSB – CS Mioveni. Cum arată gazonul după ploile abundente din ultimele zile. Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK este prezent la Buzău pentru meciul dintre FCSB și CS Mioveni din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Echipa lui Edi Iordănescu a fost lovită puternic de COVID-19 atât la nivel de lot cât și în staff-ul echipei, iar site-ul nostru a anunțat în exclusivitate cine sunt cei infectați.

ADVERTISEMENT

Bate vântul la casele de bilete înainte de FCSB – Mioveni. Cum arată gazonul de la Buzău după ploile din ultimele zile

FANATIK a fost pe stadionul „Muncipial” din Buzău pentru a vedea care este starea gazonului înainte de meciul dintre FCSB și CS Mioveni care va avea loc sâmbătă, 16 octombrie de la ora 20:30.

La Buzău a plouat neîntrerupt de joi până vineri însă gazonul se prezintă în condiții foarte bune, unul dintre atuurile stadionului ales de Edi Iordănescu pentru a juca această partidă.

ADVERTISEMENT
Gazonul de la Buzău se prezintă în condiții bune în ciuda ploii care cade necontenit de aproape 24 de ore
Gazonul de la Buzău se prezintă în condiții bune în ciuda ploii care cade necontenit de mai bine de 24 de ore.

Suprafața de joc va fi protejată deoarece echipa Gloria Buzău se va deplasa la Brăila la meciul din Liga a doua cu Dacia Unirea Brăila, iar jucătorii lui Cristi Pustai nu s-au antrenat vineri pe gazonul din „Crâng”.

Interes extrem de scăzut la casele de bilete de la Buzău înainte de FCSB – CS Mioveni: „E pustiu!”

FCSB a pus în vânzare bilete la casele de la stadonul din Buzău încă de joi, însă până la această oră s-au vândut doar 150 de bilete, deși pe stadion pot intra 6700 de spectatori, adică 50% din capacitatea stadionului.

ADVERTISEMENT

„Merge foarte prost. Poate și din cauza vremii. Am vândut foarte puține bilete. Așteptăm ca în ziua meciului să se vândă mai multe”, au spus pentru FANATIK cei de la casa de bilete a stadionului din Buzău.

Casa de bilete a stadionului Gloria din Buzău este pustie cu o zi înaine de meciul dintre FCSB și CS Mioveni
Casa de bilete a stadionului Gloria din Buzău este pustie cu o zi înaine de meciul dintre FCSB și CS Mioveni.

Numărul de bilete achiziționate ar putea însă crește mult în ziua meciului, mai ales că pe stadion va fi prezentă și galeria FCSB-ului, dar și alți suporteri veniți din București sau din alte zone care vor să îi vadă la lucru pe băieții lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Casele de bilete ale stadionului din Buzău sunt deschise vineri între 11:00 și 19:00, iar sâmbătă vor fi deschise până la ora meciului. Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ – 10 LEI
TRIBUNA 2 – 20 LEI
TRIBUNA 1 – 25 LEI
TRIBUNA 0 – 30 LEI

FCSB, lovită puternic de COVID-19 înainte de meciul de la Buzău cu CS Mioveni

Din informațiile FANATIK, întreg staff-ul lui Edi Iordănescu este infectat cu virusul SARS-COV-2, ultimul pe listă fiind Mihai Pintilii, cel care trebuia să stea pe bancă la meciul cu argeșenii.

Prin urmare, pe bancă va sta Eugen Nae, antrenor cu portarii, rechemat de urgență la FCSB din cauza problemelor cu care se confruntă echipa.

Printre jucători se află mai mulți jucători infectați precum: Cătălin Straton, Sorin Şerban, Andrei Cordea, Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, în timp ce Adrian Şut şi Constantin Budescu au fost izolaţi de grup după ce au dezvoltat simptome asociate cu virusul.

  • 5 jucători infectați cu COVID-19 are FCSB
  • 2 jucători se află în izolare
  • 150 de bilete s-au vândut la Buzău pentru meciul dintre FCSB și CS Mioveni

 


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,12 este cota pentru „peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT