Sport

Internetul vuiește cu meme-uri după partida România – Columbia! Duelul Hagi-Asprilla, reeditat după 30 de ani!

Partida dintre România și Columbia a adus în fața fanilor reeditarea unui duel bine cunoscut de fanii celor două naționale, între Hagi și Asprilla, două nume cu greutate.
28.03.2024 | 09:45
Internetul vuieste cu memeuri dupa partida Romania  Columbia Duelul HagiAsprilla reeditat dupa 30 de ani
Duelul Hagi-Asprilla, reeditat după 30 de ani de la victoria României / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Internetul este plin de meme-uri din partea columbienilor, după golul marcat de Ianis Hagi. Numele de „Hagi“ încă le produce teroare columbienilor, care și-au adus aminte de duelul de acum 30 de ani!

Duelul Hagi-Asprilla, reeditare după 30 de ani

În garnitura columbienilor s-a aflat un nume mare pentru sud-americani, Asprilla, cunoscut pentru performanțele din anii ’90. Însă, Yaser Asprilla nu are legătură de rudenie cu fostul mare jucător columbian Faustino Asprilla, ci doar o coincidență.

ADVERTISEMENT

Duelul de aseară este pe buzele fanilor columbieni, după ce Ianis Hagi a marcat în poarta lui Vargas. Columbienii și-au adus aminte de golul marcat de tatăl sau, Gheorghe Hagi, din faza grupelor Cupei Mondiale din 1994.

Atunci, România se impunea cu 3-1, grație golurilor înscrise de Hagi și Florin Răducioiu, cu o dublă. Gheorghe Hagi a reușit o bijuterie de gol cu piciorul stâng, de la peste 30 de metri, peste portarul Cordoba.

ADVERTISEMENT

Rețeaua de socializare „X“ este plină de meme-uri după ce fanii columbieni au văzut golul înscris de Ianis.

Ce a declarat Ianis Hagi după meciul cu Columbia

Ianis Hagi a declarat că s-a simțit bine în poziția de optar, că este la un nivel fizic optim, și că forma sa actuală este cea mai bună.

ADVERTISEMENT

„E prima dată când am jucat optar la națională. Cei din staff știu că am mai jucat pe poziția asta la Rangers și în Belgia. Mă simt foarte puternic din punct de vedere fizic. [..] Nu cred că se pune problema de formă în ceea ce mă privește. Se vede când întru pe teren că sunt în formă”, a spus acesta.

Ianis a fost întrebat de reporterul FANATIK dacă ar fi dezamăgit în privința unei neconvocari la EURO 2024, iar acesta a răspuns franc: ”Crezi că se pune problema? Voi să-mi spuneți! Se discută mult. Întrebați-l pe selecționer. [..] Sunt mult mai puternic și mult mai bun decât înainte de accidentare. Ideea e să fiu pe teren!”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta a discutat și despre numele uriaș pe care-l poartă: „Nu mai e cazul să vorbim de presiunea numelui Hagi, mă simt bine, mă simt mândru că port acest nume și îmi aduce doar avantaje. Cel puțin eu așa o văd”.

ADVERTISEMENT