Hagi, anunţ oficial despre transferul lui Ganea la Bilbao. Când se face

Cristi Ganea, transfer, Athletic Bilbao, Spania, Primera, Florin Andone
INTERVIU DIN ANTALYA

Cristi Ganea este la un pas de un transfer la Athletic Bilbao şi ar deveni primul român care joacă la echipa din Ţara Bascilor. Hagi a recunoscut că sunt şanse mari să se rezolve, dar nu în iarnă. Fotbalistul Viitorului a acordat un interviu în care vorbeşte despre transfer, dar şi despre ce îl leagă de Ţara Bascilor.

UPDATE, ora 10:45 / Gheorghe Hagi a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că transferul lui Cristi Ganea la Bilbao nu se va face în această iarnă. A dat, în schimb, de înţeles că totul este aproape rezolvat pentru vara acestui an.

"Cristi rămâne cu noi până la vară şi probabil va fi bine pentru el de la vară încolo. E un lucru foarte bun pentru noi că rămâne, va fi bine şi pentru el pe viitor, sunt convins. E mulţumit de ceea ce se întâmplă. Când va fi totul concret va anunţa el", a spus Hagi în conferinţa de presă.


Fotbalistul se află în cantonamentul din Antalya cu Viitorul Constanţa, însă negocierile dintre cele două cluburi sunt foarte avansate. Ganea aşteaptă un semn şi este posibil să plece la Bilbao direct din Antalya. Zborul spre Turcia a fost cu peripeţii, delegaţia echipei lui Hagi având mai mult de aşteptat în aeroportul din Istanbul, unde au avut escală.

Chiar dacă au ajuns vineri seara târziu, jucătorii Viitorului au avut sâmbătă dimineaţa, la ora 09:30, primul antrenament în Turcia. Cristi Ganea este următorul produs de export al lui Hagi, fiind dorit de Athletic Bilbao, echipă la care evoluează doar jucători basci. Fiind crescut în Ţara Bascilor, Ganea a spus într-un interviu povestea transferului său la echipa din Primera Division. 

"Am jucat pentru selecţionata din Ţara Bascilor, m-am antrenat acolo, mă leagă multe chestii"

Cristi, aţi ajuns târziu vineri în Antalya. Cum sunt condiţiile de aici?

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30
Liga Nationala ASC Corona Brasov - SCM Craiova
1 EUR4.6573 lei-0,0026
1 USD3.8067 lei-0,0115
1 XAU163.7883 lei+0,1902