Fotbal intern

Umilință la Mediaș: Gaz Metan – Astra 0-4! Giurgiuvenii își cer drepturile financiare de ziua patronului. Video

17.07.2020 | 22:36
Umilinta la Medias Gaz Metan  Astra 04 Giurgiuvenii isi cer drepturile financiare de ziua patronului Video
ADVERTISEMENT

Meciul Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu a deschis etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1 la fotbal. A fost partida dintre două echipe cărora UEFA le-a interzis participarea la sezonul 2020-2021 al cupelor continentale, pentru medieşeni pe motiv de insolvenţă, iar pentru giurgiuveni pentru neachitarea unor restanţe faţă de jucători care au părăsit clubul de mai multă vreme.

Am asistat la un joc care a curs într-un singur sens, surprinzător, spre poarta gazdelor, Astra demonstrând și de această dată că victoria cu FCSB și remiza cu CFR Cluj nu au fost obținute întâmplător.

ADVERTISEMENT

Deși nu mai au niciun un obiectiv de îndeplinit, giurgiuvenii își fac datoria până la capăt și vor să arate că nu ocupă degeaba locul 3 în clasament. Un loc care, dacă ar fi păstrat până la final, ar trebui să-i determine pe conducătorii astrali să-și reconsidere modul cum își tratează jucătorii și antrenorii. Dacă Astra nu va participa în ediția viitoare a cupelor europene, vina aparține în exclusivitate celor de la birouri, și nu actorilor de pe gazon

Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu 0-4 (Fatai 37, Răduț 49, Al. Ioniță 65, Balaure 74) – VEZI VIDEO

  • Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Nielsen, Larie, Velisar – G. Moura (73 Nicula), Popa (52 Avram), Trif, Ciocan, Drăghici (37 Diakota) – Cardoso. Rezerve: Popa, Avram, Dogaru, Diakota, Nicula, Romeo. Antrenor: Dusan Uhrin
  • Astra: Lazar – Şerban (23 Seto), Graovac, Dandea, Radunovic (75 David Bruno) – Simon, Crepulja – Budescu, Ioniţă (66 Balaure), Răduţ (75 V. Gheorghe) – Fatai (66 Stahl). Rezerve: Bolboaşă, Seto, Pahonţu, Balaure, Gheorghe, Graur, Dima, Stahl, David Bruno. Antrenor: Bogdan Andone
ADVERTISEMENT

Min. 74: Radunovic centrează de pe stânga în centrul careului, de unde Balaure reia cu capul în plasă: Gaz Metan – Astra 0-4.

Min. 65: Alexandru Ioniță înscrie de la 3-4 metri de poartă primul său gol în acest sezon de Liga 1: Gaz Metan – Astra 0-3.

ADVERTISEMENT

Min. 49: Răduț a majorat avanajul Astrei cu un șut superb, din afara careului de 16 metri: Gaz Metan – Astra 0-2.

Min. 38: Fatai deschide scorul cu un șut din interiorul careului, după o serie de greșeli comise de fundașii echipei gazdă: Gaz Metan – Astra 0-1.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 17 iulie, ora 23:33 /Dusan Uhrin, antrenorul lui Gaz Metan, s-a plâns la finalul partidei cu Astra de problemele de lot pe care le întâmpină și spune că nu știe dacă va avea pe cine să introducă pe teren etapa viitoare, cu FCSB; „Aproape că ne-am dat autogol. În a doua repriză am avut probleme medicale. Nu am alte opțiuni de jucători, nu pot schimba nimic. Încercăm să facem tot ce putem, dar nici nu suntem fizic 100%. Avem multe accidentări, timp de trei luni n-am făcut nimic. Am avut jucători de 16-17 ani pe teren, e o problemă. Nu știu cine va juca împotriva FCSB, nu avem prea multe variante. Nu mă afectează schimbările din conducere. Am venit aici pentru un an și mă pregătesc pentru anul viitor. Nu știu ce vom schimba pe viitor, trebuie să căutăm jucători noi și să facem o echipă bună pentru sezonul viitor”.


UPDATE, 17 iulie, ora 23:21 / „Suntem într-o periooadă bună. Nişte băieţi extraordinari, caractere. Implicarea la antrenamente sută la sută, la meciuri sută la sută. Jos pălăria pentru ei, pentru caracterul lor. La noi nu a fost niciun scandal, indiferent de jucătorii pe care-i avem. Doar lucruri bune. Un grup şi nişte băieţi extraordinari. E normal, încerc să-i ţin în priză, concentraţi, focusaţi pe ceea ce au de făcut. E important că nu am primit gol. Sper ca în cele două meciuri rămase să jucăm la fel de bine şi să facem puncte. Mă bucur pentru Ioniţă, a jucat mai puţin. Să aibă încredere în el, să finalizeze acţiunile. La fel şi cu Balaure. Un jucător cu calităţi foarte bune, pe profilul echipei. Mă bucur foarte mult pentru ei. Vreau să ne câştigăm locul pe teren. Să câştigăm cu Craiova şi FCSB, iar la final să fim unde merităm datorită rezultatelor pe care le facem noi. Vreau să-i felicit pe jucători pentru atitudinea lor. Sper să terminăm acest campionat cu fruntea sus. Îi doresc multă sănătate domnului Niculae, să fie alături de echipă şi să se bucure de rezulatele echipei. Datorită dânsului şi a preşedintelui Coman echipa a ajuns unde a ajuns”, a spus Bogdan Andone, antrenorul Astrei la finalul partidei de la Mediaș.


UPDATE, 17 iulie, ora 23:14 / Jucătorii Astrei se plâng în continuare că nu și-au primit restanțele financiare și îi cer patronului Ioan Niculae să-și achite datoriile. “Îmi doresc foarte mult să joc, să marchez, să revin la forma de altădată. E greu când nu joci. Sper să îmi revin cu golul ăsta, dar nu vreau să mă hazardez. Nu i-am umilit, situaţia e dificilă şi la ei. Am jucat pentru domnul Niculae, am înţeles că e ziua lui duminică. Sper să fie alături de noi, nu ne-am mai luat banii de ceva timp, a fost şi pandemia asta. Domnul Dani Coman ne-a promis că va merge și el să insiste, să întoarcă patronul fața și spre noi. Trebuie să primim și noi banii, ăsta e singurul motiv pentru care mai luptăm pentru locul 3”, a declarat Alexandru Ioniță la finalul partidei de la Mediaș.


Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu Live Stream Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

Partida Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu se joacă vineri, 17 iulie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 8-a din play-off. Meciul este transmis în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Aveţi şi varianta de a accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări LIVE VIDEO meciul de la Mediaş.

La Gaz Metan a ieşit soarele după multă vreme noroasă. În sensul în care justiţia s-a pronunţat asupra ieşirii din insolvenţă a clubului. Acest lucru înseamnă în primul rând faptul că începând din acest moment se pot efectua transferurile dorite, nu doar jucători împrumutaţi sau liberi de contract.

Schimbări importante la echipa medieşeană

A doua veste importantă la clubul din judeţul Sibiu este înlăturarea preşedintelui Ioan Mărginean, considerat de mulţi un dictator cu care nu se poate înţelege nimeni, locul său fiind ocupat de Valentin Iordănescu, acest lucru dând prilejul unor speculaţii întemeiate pe tema unei posibile reveniri pe bancă din viitorul sezon a lui Edi Iordănescu, plecat în urma divergenţelor cu Mărginean. Este însă o luptă pentru putere între două tabere, care va fi tranșată cel mai probabil în justiție, deoarece Mărginean nu se lasă și încearcă să-l impună ca președinte pe Cristi Pustai.

Cel mai bun jucător din lot, golgheterul Sergiu Buş, nu se va mai regăsi din următorul sezon în tricoul alb-negru, el alegând varianta de a încerca saltul cel mare al carierei prin semnarea unui contract cu FCSB. Oricum, Mediaşul s-a bazat în mare măsură pe jucători care îşi încheiau înţelegerile în această vară şi deja o bună parte dintre aceştia au şi plecat.

De şapte ori 0-0 în meciurile directe la Mediaş

La Giurgiu situaţia e incertă. Jucătorii sunt nemulţumiţi de faptul că există întârzieri semnificative la plata salariilor şi mulţi vor să plece la final de sezon. Foarte probabil nu vor mai rămâne nici vedetele Denis Alibec şi Constantin Budescu, după ce alt senator de drept, Gabi Tamaş, a încheiat conturile şi ar putea ajunge la Craiova.

Tradiţia meciurilor directe la Mediaş este dominată de existenţa remizelor albe, nu mai puţin de şapte partide din ultimii 20 de ani terminându-se cu acest rezultat. O singură dată s-a impus Astra, cu 1-0 în 2016. Însă, acum, urmare a plecărilor masive din lotul medieşenilor, bookmakerii acordă prima şansă clar Astrei, cotă 1,70, primul succes în play-off pentru Gaz Metan valorând nu mai puţin de 4,65. Iar un gol al gazdelor are şi el cotă excelentă, 1,55.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete