Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Între 14 și 18 goluri” Florentin Petre crede că Louis Munteanu ar rupe porțile la FCSB!

Florentin Petre a analizat posibilul transfer al lui Louis Munteanu la FCSB și este convins că internaționalul român ar rupe porțile la „roș-albaștrii”.
07.02.2024 | 23:26
Intre 14 si 18 goluri Florentin Petre crede ca Louis Munteanu ar rupe portile la FCSB
„Între 14 și 18 goluri” Florentin Petre crede că Louis Munteanu ar rupe porțile la FCSB!. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Louis Munteanu l-a impresiona pe Gigi Becali care l-a sunat pe Gică Hagi pentru a detona bomba transferurilor. Florentin Petre este convins că atacantul „marinarilor” se potrivește pe stilul „roș-albaștrilor” și ar deveni o adevărată mașinărie de goluri în SuperLiga.

„Între 14 și 18 goluri” Florentin Petre crede că Louis Munteanu ar rupe porțile la FCSB!

Împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța, Louis Munteanu începe să atragă din ce în ce mai multe priviri în SuperLiga. Gigi Becali îl dorește la FCSB pe atacant, care ar fi printre soluțiile principale ale lui Elias Charalambous, deoarece Andrea Compagno este așteptat în China, așa cum FANATIK a anunțat.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre spune că Louis Munteanu se potrivește la FCSB și are potențialul să marcheze chiar și 18 goluri în tricoul „roș-albaștrilor”. Acesta este unul dintre admiratorii vârfului din SuperLiga și apreciază calitățile sale.

„Este normal, a început să se priceapă mult mai bine la fotbal decât în anii trecuți, acum vede altfel lucrurile. Este un jucător cu o calitate extraordinar de bună, de asta l-a dat împrumut Fiorentina să se dezvolte mult mai bine și să prindă o experiență mult mai mare în campionatul românesc.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu cred că joacă la 80% din capacitatea pe care poate să o dezvolte, iar nea Gigi este normal când ai bani, ești puternic, ai echipă. La ce echipă are în spate, Louis Munteanu cred că ar da între 14 și 18 goluri. Este un jucător căruia îi plac spațiile, un jucător rapid, un jucător de execuție care marchează goluri.

Chiar dacă își creează foarte multe faze de finalizare pe mine mă încânta ca jucător. Este un jucător foarte bun, că vorbeați mai devreme și cele două transferuri pe care le-au făcut. Pe Louis Munteanu l-a luat, l-ai pus în echipă și îți dă randamentul maxim”, a spus Petre la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu la FCSB?! Ce spune Mihai Stoichiță: „Completează quinta royală”

Mihai Stoichiță este de părere că Louis Munteanu este piesa lipsă din puzzle-ul celor de la FCSB. Oficialul FRF este convins că transferul vârfului în Capitală este tot ceea ce aveau nevoie „roș-albaștrii”.

„Tot trageţi să îi creşteţi media de vârstă lui Gică Hagi. Ar fi o investiţie extraordinară din punctul meu de vedere. Gigi se uită şi la alte meciuri, nu doar la meciurile lui. A scăpat de 5 ori singur cu Craiova.

ADVERTISEMENT

Louis este un tip tehnic şi unul care nu fuge de careu. Uitaţi-vă că atacă în permanenţă prima bară. În general, toţi aşteaptă, dar el atacă prima bară. Îmi place foarte mult de el, plus că este foarte tehnic. 

Când ceri o carte care să intre unde ai nevoie. Ăla e Louis Munteanu. Cartea care completează quinta royală”, a spus Mihai Stoichiță.

Câte goluri înscrie Louis Munteanu la FCSB

ADVERTISEMENT