Fotbal intern

Ioan Andone a fost dispus să îi readucă pe foștii acționari la Dinamo: “Am vorbit cu domnul Badea, Nețoiu și Cohn!” Cum a căzut totul

06.08.2020 | 23:51
Ioan Andone a fost dispus sa ii readuca pe fostii actionari la Dinamo Am vorbit cu domnul Badea Netoiu si Cohn Cum a cazut totul
Ioan Andone a fost dispus să îi readucă pe foștii acționari la Dinamo Am vorbit cu domnul Badea, Nețoiu și Cohn! Cum a căzut totul
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a povestit cum a încercat să preia Dinamo de la Ionuț Negoiță. Planul fostului antrenor din “Groapă” a fost să îi readucă pe foștii finanțatori: Nicolae Badea, Gigi Nețoiu și Vladimir Cohn.

“Fălcosul” s-a lovit însă de refuzul celor trei foști finanțatori și susține că nu știe care este motivul pentru care toată lumea se ferește să preia echipa de la Ionuț Negoiță, chiar dacă este un context mai delicat la echipă.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit săptămâna trecută cu Neţoiu, domnul Badea, Cohn. Toată lumea – nu ştiu de ce – se fereşte de Dinamo! Nu înțeleg. Adică, se feresc să ia o decizie, să investească din nou. Eu am vrut să ajut şi au ajuns să mă certe unii şi alţii”, a declarat Andone pentru Antena Sport.

Ioan Andone a fost dispus să îi readucă pe foștii acționari la Dinamo

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis să mărească numărul de echipe din Casa Pariurilor Liga 1 de la 14 la 16 echipe începând din sezonul viitor și, astfel, “câinii” și-au asigurat locul în prima ligă și la anul.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone a făcut o declarație interesantă înainte de această decizie a celor de la FRF și spune că a vorbit cu primarul Voluntariului, Florentin Pandele, ca să lase locul în prima ligă celor de la Dinamo dacă “roș-albii” vor cădea:

“Am vorbit cu domnul primar acum o săptămână. Am fi de acord să le cedăm locul nostru”

“Am vorbit cu domnul primar acum o săptămână. Am fi de acord să le cedăm locul nostru, dacă cei la Dinamo vor retrograda. Nu se poate ca încă un brand din fotbalul românesc să dispară, indiferent că au ajuns unde au ajuns.

ADVERTISEMENT

Au dispărut prea multe, Petrolul, Rapid, Timișoara… Noi suntem un club mic, o putem lua de la capăt”, a spus Ioan Andone, președintele celor de la FC Voluntari.

Suporterii au exclusivitate la negocieri!

Un grup de spanioli conduși de Pablo Cortacero sunt interesați să preia echipa de la Ionuț Negoiță și chiar au împrumutat echipa cu câteva sute de mii de euro, însă deocamdată întreaga tranzacție este una incertă.

ADVERTISEMENT

Însă, în ceea ce privește vânzarea clubului, ultimul cuvânt îl au suporterii acționari din programul “DDB”. Conform memorandumului semnat de cele două părți și publicat în exclusivitate de FANATIK, suporterii au exclusivitate în negocierile pentru preluarea clubului

 

ADVERTISEMENT